Кемпински Хотел Гранд Арена Банско бе отличен за Най-добър лайфстайл

...
Кемпински Хотел Гранд Арена Банско бе отличен за Най-добър лайфстайл
Коментари Харесай

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е Най-добрият лайфстайл хотел на България

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско бе отличен за Най-добър начин на живот хотел на България за 2019 (Bulgaria’s Leading Lifestyle Hotel 2019) от Световните туристически награди (World Travel Awards). Официалната церемония гала по връчването на премиите се състоя в събота, 8 юни на португалския остров Мадейра.

Гласуването се организира онлайн на формалната страница на организацията и бе отворено от 11 март до 28 април както за експерти от сферата на туризма, по този начин и за крайните консуматори.

Световните туристически награди са основани за самопризнание на заслугите и достиженията във всички браншове на туризма и са известни по целия свят като марка за извънредно качество от 26 години. Това е най-престижната годишна ранглиста в региона на туризма.

По мотив на извоюваната премия, Генералният управител Наталия Каширская разяснява: „ За нас е голяма чест да бъдем определени за Най-добър начин на живот хотел на България за 2019. Това е извънредно скъпо самопризнание, защото е основано на оценката на нашите посетители от целия свят, за което откровено им благодарим. “

Повече информация за спечелилите на Световните туристически награди може да бъде открита на: https://www.worldtravelawards.com/winners/2019/europe

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско взе участие в настоящото гласоподаване за още две влиятелни интернационалните награди - Най-добър спа център на хотел в България 2019 (Bulgaria’s Best Hotel Spa 2019) и за Най-добър ски хотел на България 2019 (Bulgaria’s Best Ski Hotel 2019). Всички искащи да поддържат хотела, могат да дадат своя глас на уеб страницата на Световните спа награди: https://worldspaawards.com/award/bulgaria-best-hotel-spa/2019 и
надлежно на Световните ски награди: https://worldskiawards.com/vote/kempinski-hotel-grand-arena-bansko-2019.

Световните туристически награди донесоха триумф на още няколко Кемпински хотела. Çırağan Palace Kempinski Istanbul бе определен за Най-добър хотел в Европа 2019 и за Най-добър хотел в Турция 2019, а султанският му апартамент бе отличен като Най-добър апартамент на хотел в Турция 2019.

Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum завоюва премията за Най-добър плажен курорт в Турция 2019. Титлата за Най-добър средиземноморски курорт 2019 сграбчи Kempinski Hotel San Lawrenz Malta, а за Най-добър хотел в Словения за 2019 – Kempinski Palace Portoroz Istria.

Kempinski Hotel Corvinus Budapest бе определен за Най-добър хотел в Унгария 2019, а кралският му апартамент за Най-добър апартамент на хотел в Унгария 2019. За Най-добър хотел на Литва за 2019 бе приет Grand Hotel Kempinski Vilnius. Още два Кемпински хотела бяха отличени за най-хубавите в Европа, а точно Kempinski Hotel Bahia в Испания, който завоюва премията за Най-добър курорт за забавление и хранене в Европа 2019 и Kempinski Grand Hotel Des Bains в Швейцария, награден за Най-добър казино курорт в Европа 2019.

За Кемпински Хотел Гранд Арена Банско: Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е единственият ski-in и ski-out хотел в региона и се намира в сърцето на най-популярния и най-оживен зимен курорт на Балканите - Банско, тъкмо против начална станция на кабинковия въжен превоз, която дава достъп до 75 км ски писти, поддържани на високо интернационално равнище, подобаващи за всички скиори от начинаещи до напреднали.

Луксозният хотел е единственият интернационален хотел в тази част на Балканите и е отворен целогодишно. Разполага с 157 стаи в алпийски жанр, в това число 25 жилището и извънреден президентски апартамент, изцяло освежен СПА център с чисто нови и неповторими термални уреди, четири конферентни зали и осем ресторанта и питейни заведения с невероятна панорама към величествената Пирин планина. Облечен в европейски жанр, хотелът предлага най-хубавото ски, гурме и спа преживяване.

За Кемпински:
Създадена през 1897 година, Кемпински е най-старата верига за първокласни хотели в Европа. Богатото завещание от безупречно обслужване и необикновено гостолюбие се добавя от изключителността и характерността на нейните хотели. В момента, портфолиото на Кемпински включва 78 петзвездни хотела и резиденции в 34 страни и продължава да прибавя нови в Европа, Близкия Изток, Африка, Азия и Америка.

Всеки хотел отразява силата и триумфа на комерсиалната марка, без да омаловажава неговото завещание. Портфолиото включва исторически здания, начин на живот хотели, удостоени с голям брой награди, известни курорти и влиятелни резиденции. Всеки хотел предлага качеството, което гостите чакат да намерят, съчетано с културните обичаи на съответния район. Кемпински е един от създателите на Global Hotel Alliance (GHA), най-големия алианс от самостоятелни хотели в света.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР