Кели Озбърн иска да е напълно честна със своите фенове

...
Кели Озбърн иска да е напълно честна със своите фенове
Коментари Харесай

Кели Озбърн: Свалих 38кг. с операция - slava.bg

Кели Озбърн желае да е изцяло почтена със своите почитатели по отношение на отслабването си.

В четвъртък звездата разкри в подкаста "Hollywood Raw ", че е съумяла да реализира мечтаните резултати, откакто се е подложила на интервенция и е трансформирала изцяло метода си на живот. Кели се похвали, че за последните две години е съумяла да смъкна 38 кг, събуждайки любопиството на феновете си. Те желаеха да знаят какви са тайните и триковете, с които тя е постигнала по-слаба фигура.

Е, любознанието им към този момент е задоволено, защото актрисата отговори на всички въпроси. "Направих си интервенция. Не ми пука какво мислите. Направих го и съм горда от това ", съобщи звездата. Озбърн е свила стомаха си и не се срами от това. Тя прибавя, че без значение от слагането на стомашния пръстен, положителната й фигура има потребност от здравословно ястие и непрекъснати тренировки.

"Искам да бъда пределно ясна по отношение на интервенцията. Това, което тя прави, е да те насочи в вярната посока. Така че, който мисли да си прави сходно нещо, би трябвало добре да обмисли решението си ", посъветва звездата. Тя прибавя, че интервенцията не е магия, с която човек остава слаб за цялостен живот. Нужни са огромни и непрекъснати старания, с цел да се задържи съвършената фигура.

Кели признава, че интервенцията е била осъществена година след започване на терапия за справяне със зависимостите си. "Трябваше първо да си оправя главата, а по-късно тялото. Никога не би трябвало да правиш сходно нещо, в случай че мозъкът ти не е избистрен ". Две години след интервенцията, Озбърн споделя, че се усеща прелестно както от вътрешната страна, по този начин и извън.

Все отново, тя към момента не се приема като съвършения човек. "Все още върша много неточности. Все още блъскам няколко стени по пътя си, падам, само че още веднъж се изправям ", споделя актрисата и прибавя, че интервенцията не е решила проблемите й. Дъщерята на Ози Озбърн призна, че отрицателните мнения по отношение на фигурата й съвсем са я предиздвикали да напусне развлекателната промишленост.

"Когато бях цялостна, хората не ме виждаха. Никой не искаше да работи с мен, никой не желае да бъде към мен ", изяснява Кели. Сега, когато е намерила златната среда, звездата е подготвена за нови завършения и задължения.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР