Кечистът, преквалифицирал се в актьор Дуейн Джонсън – Скалата ще

...
Кечистът, преквалифицирал се в актьор Дуейн Джонсън – Скалата ще
Коментари Харесай

Скалата се завръща на ринга в WWE

Кечистът, преквалифицирал се в артист Дуейн Джонсън – Скалата ще се завърне на кръга. Това ще се случи още този петък (4 октомври), когато епизодът на шоуто WWE SmackDown ще бъде излъчен по FOX.

"Най-накрая се завръщам в моята WWE галактика " написа Скалата, който към този момент се е отдал на тежки тренировки във фитнеса поради посетител присъединяване си в предаването.

Скалата е измежду легендите в кеча. Кариерата си на кръга той стартира през 1995 година Две години след започването си Джонсън става Шампион на WWE и един от най-известните кечисти. През 1999 година, когато е излъчен първият епизод на SmackDown излиза наяве, че точно една от фразите, трансформирали се в запазена марка на спортиста, е въодушевила името на шоуто.

"Липсва ми битката, боготворя я. Пенсионирах се от това безшумно, тъй като бях задоволително огромен късметлия да имам чудесна кариера, която ми оказа помощ да реализира поставените от мен цели ", изясни звездата от „ Бързи и гневни “ през лятото. Въпреки, че през 2004 година той дефинитивно остави на трупчета кариерата си на кечист, с цел да се концентрира върху актьорството, до момента той е правил няколко завръщания и в света на WWE Това е първият път обаче, в който се чака да го забележим още веднъж да се бие.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР