Казват, че възрастта е само цифра и това определено е

...
Казват, че възрастта е само цифра и това определено е
Коментари Харесай

Как да се сдобиете с перфектната талия на 80-годишната Джейн Фонда

Казват, че възрастта е единствено цифра и това несъмнено е правилно за актрисата Джейн Фонда. 80-годишната холивудска звезда има талия като на 20-годишно момиче и е запазила ограниченията си същите от интервала, в който бе звезда по аеробика през 80-те.

Отличната ѝ форма се дължи частично на обстоятелството, че е разпален фен на пилатес упражненията, дългите и разходки и ластиците за фитнес.

 Джейн Фонда Getty/Gulliver

"Имам изкуствена става, изкуствено коляно, неестествен палец и повече метал по себе си от някой робот, само че въпреки всичко не преустановявам да отивам на пилатес тренировки ", споделя Джейн Фонда с усмивка.

 Джейн Фонда Getty/Gulliver

Но по какъв начин и вие да постигнете положителната ѝ форма, без значение на каква възраст сте? Просто би трябвало да следвате няколко елементарни стъпки:

Застанете пред стол с лявата ви страна към седалката. Застанете на десния си крайник, а по-късно изпънете левия си крайници по този начин, че да го поставите върху седалката на стола. След това разпънете двете си ръце в Т-образна форма.

Хванете се за кръста с лявата ръка, а благодарение на дясната се навеждайте към земята. Дръжте левия си крайник неподвижно подпрян на стола.

Повторете упражнението 12 пъти и по-късно сменете страните.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР