Казват, че само децата вярват в приказките. Те затварят очи

...
Казват, че само децата вярват в приказките. Те затварят очи
Коментари Харесай

И нека приказката да продължи!

Казват, че единствено децата имат вяра в приказките. Те затварят очи и си показват фантастични облици в нереалистични дейности...

Една " синя " приказка обаче накара и дребни и огромни да повярват в чудото. В Левски започнаха още веднъж да мечтаят и да виждат мощен лъч светлина, тъкмо след най-тъмните дни.

Отборът беше на дъното, даже и под него. В началото на сезона, столичният гранд изглеждаше като всичко друго, само че не и като тим. Без селекция, без подготовка, с провалени гръмки обещания за молове, палми и стадион, " сините " се впуснаха в едно премеждие, от което сърцето на всеки почитател се свиваше.

Дори отбори от класата на Царско село и Ботев (Враца) бяха съществени проби за Левски. Финансовото състояние бе сериозно, а опасността от банкрут все по-сериозна.
 Снимка 571638
Източник:

И когато дъното изглеждаше все по-необятно, пристигна големият лъч светлина, наименуван " Станимир Стоилов ". За половин година Мъри преобрази тима и за всички, даже и за мразещите Левски е очевидно и е реалност възходът, който продължава. С доста работа, качествена селекция и проект за бъдещето " сините " лека-полека изплуват и гледат с вяра към бъдещето, което към този момент не наподобява по никакъв начин ужасно.
 Левскарската наслада след отстраняването на Лудогорец (СНИМКИ)
Левскарската наслада след отстраняването на Лудогорец (СНИМКИ)

Футболистите дълго време честваха със своите фенове

Отстраняването на Лудогорец на полуфиналите и успехите в двата мача, е най-големият триумф за " сините " за сезона досега.
 Снимка 571652
Източник:

Класирането за финала и изправянето против " кръвния зложелател " ЦСКА ще бъде огромният тест за " сините " фантазии. Каквото и да стане в този мач обаче, Левски към този момент взе своя трофей. Вековният гранд се сплоти и за първи път от доста време всички мечтаят.
 Снимка 571618
Източник:

Около 20 000 фена на стадиона против Лудогорец, демонстрираха какво е любов към обичания клуб. Огромните събрани доходи, демонстрираха какво е любов към обичания клуб. Фенът, който остави билет на седалката с обръщение към умрелия си татко, сподели какво е любов към обичания клуб.

Обич като в приказките.

Сега приказката продължава и всички " сини " сърца имат вяра в нея и дано тя продължи...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР