Казват, че родителите на близнаци са се появили на бял

...
Казват, че родителите на близнаци са се появили на бял
Коментари Харесай

10 от най-популярните близнаци у нас и по света

Казват, че родителите на близнаци са се появили на бял свят под щастлива звезда и могат да бъдат наречени двойно благословени – с два пъти повече усмивки, с два пъти повече обич, с два пъти повече прегръдки… Лошото обаче е, че като бонус към всичко това мама и баща получават и двойно повече грижи, двойно количество бебешки рев и несъмнено, двойно по-големи разноски.

Всъщност, каквото и да си приказваме, само хората, минали по този път могат да опишат страстите, възприятията, проблемите и компликациите на това да бъдеш родител на двойка или тройка близнаци и да ги отглеждаш, в случай че не цялостен живот, то най-малко до техния 18-я и рожден ден.

Не малко са близнаците измежду известните персони. На прима виста всеки може да се сети за паметните родни звезди от 80-те години Братя Аргирови. Днес Светослав е щастливо женен в Норвегия, а Благовест избра да се завърне у нас.

Тук е мястото да споменем и сладките Мери Кейт и Ашли Олсен, които и до ден сегашен умерено могат да претендират, че са най-известните близначки в историята на киното. Те получават първата си роля точно с помощта на обстоятелството, че са безусловно идентични на външен тип, а стартът на звездната им кариера е в сериала „ Пълна къща “. Така и никой не схваща, че бебетата в действителност са две. Днес Мери и Ашли са богати, известни и красиви.

Малко хора знаят, че Джъстин Тимбърлейк и Елвис Пресли също са имали близнаци. И двамата обаче са оживели на бял свят единствено няколко минути. А представяте ли си какво щеше да е, в случай че бяха оживели и също бяха тръгнали по пътя на звездните си братя – двойно количество Джъстин и двама Крале на рока. Нямаше ли да е ужасно? В този ред на мисли през днешния ден подредихме за вас някои от най-известните персони, които се радват на брат или сестра близнак. А двойките не са една и две… Ето 10 от най-популярните близнаци у нас и по света.

1. Жизел и Патриша Бюндхен

A post shared by Gala (@galafr)

Близначката на фамозния топмодел – Патриша, е по-малка с пет минути и любопитното е, че също се опитваше да пробие в света на модата. Самата Жизел и до ден сегашен дефинира сестра си като „ по-красивата половинка “, тя обаче реши да одобри ориста си и се отдаде на кариера в PR-а.

2. Aарън и Ейнджъл Картър

A post shared by


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР