Казват, че редът бил половината живот. Но далеч не всички

...
Казват, че редът бил половината живот. Но далеч не всички
Коментари Харесай

Най-небрежните и разхвърляни зодии

Казват, че редът бил половината живот. Но надалеч не всички мислят по този начин, тъй като броят на разхвърляните е значителен. За тях е всекидневно да натрупат старите вестници на купчина, висока един метър, или да оставят пълен пласт прахуляк по мебелите. Смятат, че има по-важни неща от миенето и чистенето. Кой другояче ще избави света? Докато други разтребват и подреждат с часове, следните 3 зодии към този момент са направили нещо от международно значение.

Овен

Какво го е грижа Овена за купа облекла до пералнята или за мръсните съдове в мивката? Той е зареден с прекалено много сила, с цел да пилее скъпоценното си време за нареждане. Овните живеят Тук и Сега. Тръгват непринудено на околосветско странствуване или посещават новооткрития италиански ресторант зад ъгъла. Този знак няма време за такива банални действия, като  гладене на пране, почистване на шкафове или миене на бани и тоалетни. Евентуално на следващия ден!

Стрелец

Целеустременият и отворен към света Стрелец също не си губи времето за разтребване. Макар да държи на реда, счита други неща за по-важни. Вместо да обикаля стаите с прахосмукачката и да мие съдовете, той избира да се разхожда в парка или да търси завършения в гората. Обикновено си има всичко, което му е нужно. Какво значение имат измачканите облекла или вкиснатото мляко в хладилника? Стрелците се усещат на всички места вкъщи си и са много небрежни в битово отношение.

Близнаци

Общителните Близнаци също като Стрелците непрекъснато са на път. Къде ти време за почистване и нареждане! Близнаците обичат уютната конюнктура, само че по опция без да си мръднат пръста за нея. Предпочитат да натоварят с тази задача чистачката или домашната помощница, като заплащат обилно труда й, без да мърморят. Не се наемат даже да избършат прахуляк, тъй като са прекомерно нервни и неспокойни. Не дай си Боже през времето, което биха изразходвали за почистване, да се случат други, по-важни и забавни неща, и те да ги пропуснат! 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР