Казват, че почти всеки лъже, но с различна цел и

...
Казват, че почти всеки лъже, но с различна цел и
Коментари Харесай

Всяка зодия лъже по своему...

Казват, че съвсем всеки лъже, само че с друга цел и при разнообразни условия. Ако обаче се чудите по какъв начин да разберете дали индивидът против вас ви лъже или пък желаете вие самите да не бъдете хванати в неистина, то би трябвало да знаете, че зодиакалният знак издава доста за това по какъв начин човек послъгва.

Ето по какъв начин послъгват другите зодии и по какъв начин да ги изловим в машинация:

Овен
Овенът като предписание се пробва да не лъже без причина. Те са много безапелационни, що се отнася за това да си измислят някаква задача или проблем и по тази причина да ги хванете в неистина е много сложна задача. И въпреки всичко след изчерпателен разбор на извиненията им можете да намерите доста несъответствия в казаното от тях.

Телец
Телецът употребява измамата, с цел да наподобява по-добре в очите на другите. Често прибягват до неистина, когато приказват за пари и връзки с противоположния пол. Те обаче не са чак толкоз положителни лъжци и с времето лъжливите им думи лъсват и маските падат.

Близнаци
Близнаците са изпечени лъжци. Те са доста умни и ловки манипулатори, които могат да тъкат несъществуващи истории и да измислят невиждани обстановки. Всеки им се връзва без грам подозрение и доста мъчно може да бъде уловен Близнак в неистина, защото те помнят всяка неистина, която са изрекли.

Рак
Раците са доста чувствителни към всевъзможен тип машинация и по тази причина прибягват до нея извънредно рядко. Лъжат главно, с цел да предпазят другар или член на фамилията, да защитят някого от неприятни усеща или да скрият тъжната истина.

Лъв
За Лъвовете измамата е част от живота, само че единствено с цел да скрият сивотата и тъпотата на всекидневието си. Историите на хора, родени под егидата на този знак, са изпълнени с измислени елементи и рядко има съществени съвпадения с действителността. Въпреки това лъвовете рядко прибягват до машинация.

Дева
Девиците са си почтени по природа и по тази причина рядко послъгват. По-възможно е в неистина да бъдат уловени мъжете от този знак. Жените осъзнават, че не е добре за тях да лъжат и да прибягват до подли способи. Много е елементарно да изложиш измамник от зодия Дева, защото те го вършат доста тромаво, също така постоянно се изчервяват, отклоняват очите си и споделят нелепости, до момента в който послъгват.

Везни
Везните нормално не лъжат непосредствено, а все шикалкавят и заобикалят истината. Те се пробват да не лъжат въобще в живота, а просто да скрият някои детайлности от живота си и биографията си. Но на работното място те са щастливи да преобърнат интригите и злостните шушукания. Те постоянно се пробват да се измъкнат от водата сухи, само че не постоянно им се получава.

Скорпион
Скорпионите са способни да избълват куп невярва информация, написа jenata.blitz.bg. По този метод те резервират личния си облик и получават въздействие. Тези хора обичат измамата, а посредством нея и да печелят пари и да основават мистериозна аура към себе си. Да хванеш Скорпион в неистина е много мъчно, защото те ще създадат всичко, с цел да им повярват всички.

Стрелец
Стрелецът обича да лъже за всевъзможни дреболии, а и с цел да победи в даден спор. Те си измислят несъществуващи обстоятелства и са склонни да преувеличават личните си заслуги във всичко. Въпреки това, те не построяват дълготрайни проекти, свързани с лъжите и елементарно се отхвърлят от личните си думи.

Козирог
Козирозите не се срамят от личните си неистини и постоянно прибягват до тях, с цел да се повдигнат нагоре по кариерната стълба. Често те съумяват да заблудят всички, изключително що се отнася до статута, обществената си позиция и приходите им. И въпреки всичко не е доста мъчно да ги хванете в неистина – до момента в който го вършат те са доста обезпокоени.

Водолей
Водолей лъжат от боязън, че може да останат сами. Често те пробягват до машинация, когато закъсняват или послъгват хора, на които не имат вяра. Изключително мъчно е да се улови Водолеят в неистина, защото те са много положителни психолози.

Риби
Рибите толкоз украсяват действителността, че те не лъжат, а напряко фантазират. Обикновено най-вече послъгват тези, които са самотни, а неистините, които изричат не са за да намажат някой лев или да навредят на някого, а за бъдат по-важни в очите на близките. В живота на Рибите постоянно има несъществуващи взаимоотношения или смешни истории, които не са се случили. Никак не е елементарно да ги хванете в неистина – просто го вършат доста нескопосано.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР