Казват, че домът на човек е неговата крепост, а тези

...
Казват, че домът на човек е неговата крепост, а тези
Коментари Харесай

Малък, но изящен дом

Казват, че домът на човек е неговата цитадела, а тези дребни домове в действителност потвърждават, че няма значение какъв брой огромна е крепостта - даже пространството да е напълно нищожно, в случай че се употребява вярно, резултатът може да е впечатляващ.

Целта на плана New Frontier Tiny Homes е да проектира и построи дом по отношение на самостоятелните желания на всяка персона и е неповторима опция за всеки да се снабди с уютно местенце по отношение на личните се естетически критерии и стандарти. Тези жилища са дребни, само че напълно завършени. Изумително добре направени, с безусловно новаторски дизайнерски характерности, не оставят опция за друго с изключение на за удивление от крайния резултат.

Независимо дали имате желание да живеете там или просто да го употребявате като цитадела, в която да намерите прелестно уединение, сигурно вътре няма да ви липсва нищо от това, което оферират средностатистическите жилища.

Красивият интериорен дизайн, комбиниран с мъдро потребление на пространството, в действителност откроява тези къщички на колела и ги прави идеални за всеки, който схваща за какво най-изящните парфюми са в най-малките опаковки.

Източник и фотоси: thecoolector.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР