Alila Villas Uluwatu е изненадващо различен... Alila Villas Uluwatu се

...
Alila Villas Uluwatu е изненадващо различен... Alila Villas Uluwatu се
Коментари Харесай

Alila Villas Uluwatu, изненадващо различен ризорт от най-висока класа на о-в Бали

Alila Villas Uluwatu е изненадващо друг...

 1

Alila Villas Uluwatu се намира на южния бряг на остров Бали, единствено на 30 минути с кола от интернационалното летище Ngurah Rai, на 15 минути от залива Jimbaran и наоколо до известния храм Uluwatu. Alila ръководи неповторими хотели в Индия и Азия, а отличителния белег на веригата е стилна, релаксираща среда с великолепно гостолюбие. Тези хотели отразяват най-хубавото от актуалния метод на живот.

Заобикалящата природа и интериора в Alila Villas Uluwatu са изцяло интегрирани с архитектурата, която безпроблемно тече от вътре на открито. Този извънреден и съвременен хотел в Бали е планиран от всепризнатата Сингапурска архитектурна компания WOHA, чиято световна известност за новаторски дизайнерски планове в тропическите среди е спечелила голям брой оценки.
Името Alila идва от санскрит и значи " изненада ", което уместно разказва характера на дизайна и реакцията на гостите, които са избрали да посетят някои от ризортите.

 2  3  4.1  5  6  7  8  9  10  11  12.1

Кацнала на върха на една канара над Индийския океан, тази дестинация предлага по нещо за всеки усет и интерес.
Alila Villas Uluwatu разполага с изумителна панорама към океана, обслужване от най-висока класа и персонално отношение към гостите, вили със лични басейни, проектирани по този начин, че чувството е за непостижим комфорт и пространство. А в първокласните СПА вили се оферират антични азиатски техники и вековни козметични предписания с лечебни изгоди от свежи, натурални и качествени съставки.

 12  13  14  15  16

 17     18

 19     20

 21     22

 23  24.1  25  26

 27.1     27.2

 27     28

Alila Villas Uluwatu има сладкодумен нюх и към екзотичните сватби. Хипнотизиращи тропически пейзажи на фона на романтиката на морето и трагичен аспект към Индийския океан за двойки, които търсят в действителност свежестта и вдъхновяваща конюнктура на остров Бали, с цел да провеждат своят брак или да възобновят своя обет.

 29     30.1

New Kuta Golf с 9 дупки и Bali Golf and Country Club, проектираното от Нелсън Райт игрище с 18 дупки, храма Pura Luhur Uluwatu, както и селището Nusa Dua са наоколо до ризорта. Uluwatu е и доста добре позната дестинация измежду феновете на сърф. Белите пясъчни плажове в местността, които мнозина считат за най-хубавите в Бали: Balangan, Dreamland, Padang Padang, Suluban и Nyang Nyang са единствено на 10 - 15 минути път от хотела.

Лукс на безупречно съвършенство в комбиниране с очарованието на хубостта и спокойствието на Бали, основават безапелационна гаранция за една същинска отмора.

Достойна обществена ангажираност, развиване на резистентен туризъм и заслужени награди:
Alila съставляват ново потомство извънредни хотели и ризорти, които сливат крайния разкош с новаторски метод на живот, проектирани в естетика с цялостно ценене на естествената околна среда, а Alila Villas Uluwatu е първия курорт в Индонезия получил най-високото равнище на сертификация от EarthCheck за екологично резистентен дизайн.

Alila изполват две фондации за поддръжка на локалната общественост: The ROLE Foundation, организация с нестопанска цел, ориентирана към нуждаещите се региони на острова, където доста хора живеят под или покрай прага на бедността и Bali Life Foundation, която обезпечава жилища, обучение и здравни грижи за сираци, изоставени и отхвърлени деца на възраст от 5 до 15 в Бали.

Отличията на Alila Villas Uluwatu:

1/ BEST-DRESSED HOTEL - SMITH HOTELS AWARD 2013

2/ 100 BEST HOTELS AND RESORTS IN THE WORLD 2013 - INTERNATIONAL TRAVELLER

3/ BEST HOSPITALITY DESIGN HOTEL 2013 - CONNOISSEUR CIRCLE HOSPITALITY AWARDS, BERLIN

4/ BEST HOTELS IN THE WORLD 2012 - CONDE NAST TRAVELLER UK

5/ 100 BEST HOTELS IN THE WORLD 2011 - THE SUNDAY TIMES TRAVEL

6/ WORLD'S 15 MOST SPECTACULAR SWIMMING POOLS 2011 - CNN GO

7/ THE 100 LIST 2013 - BEACH RETREAT CATEGORY - WORLD SPA & TRAVEL

8/ HOT LIST 2010 - CONDE NAST TRAVELLER UK

9/ WORLD'S 20 COOLEST HOTEL POOLS 2011 - FORBES USA

10/ WORLD'S COOLEST HOTELS 2011 - OTTAWA SUN

11/ TOP 10 HOTEL POOLS: DIVE INTO DECADENCE 2011 - THE NATIONAL ONLINE

12/ INDONESIA VILLA OF THE YEAR WINNER 2010 - ITTA AWARDS

13/ IT LIST 2010 - TRAVEL+LEISURE SOUTH EAST ASIA

14/ HOT LIST 2010 - CONDE NAST TRAVELER USA

15/ TRAVELERS' CHOICE 2014 WINNER - TOP HOTELS & LUXURY - TRIP ADVISOR TRAVELERS' CHOICE AWARD

16/ THE BEST OF 2009 - TRAVEL+LEISURE SOUTH EAST ASIA

 4

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР