Казват, че честото боядисване на косата може да причини рак

...
Казват, че честото боядисване на косата може да причини рак
Коментари Харесай

Приятелката на Киану Рийвс разкри защо е приела белите си коси и отказа да се боядиса

Казват, че честото боядисване на косата може да аргументи рак на гърдата. Тя желае да го избегне.

Когато Киану Рийвс реши обществено да удостовери връзката си с Александра Грант, обществените мрежи гръмнаха, изключително когато бяха видяни да се държат за ръце и да се прегръщат обществено,без боязън от папараците. Наслаждавайки се изцяло на любовта си.

Въпреки това, че доста от нас се радват да видят Киану благополучен и влюбен, има много критици, които желаят да основат неприятно въодушевление у новата му другарка. И то по най-абсурдната причина от всички: цвета на косата й.

Оказва се, че Александра отхвърля да боядисва косата си и да прикрива белите си коси, само че за някои почитатели това се оказа мотив за насмешки и даже мнения, че тя е „ прекомерно остаряла “ за Киану.

А повода художничката да не боядисва косата си е в действителност много поучителна и даже е нещо, върху което доста от нас би трябвало да се замислят.

Чрез обява в Instagram актрисата споделя главната причина, заради която боите не би трябвало да допират косата й.

„ Ракът на гърдата е обвързван с трайната багра за коса и релаксантите, в изследване на над 50 хиляди дами “

По принцип постоянното боядисване и химическите процеси за боядисване или изправяне на косата са директно свързани с развиването на рак на гърдата, оповестява Newsweek.

„ След 30-те си години оставих косата си да остане натурална. Обичам и поддържам всяка жена, която избира по какъв начин да наподобява на всяка възраст, само че в случай че дамите се управляват от стандартите за хубост, тогава дано поговорим за тези стандарти. ”

Тя споделя, че сивата й коса е почнала да се появява на двайсет години и е боядисвала косата си доста пъти, до момента в който към този момент не можела да понася миризмата и токсичността на този тип козметични артикули.

Това е много безапелационна причина. Може би всеки от нас би трябвало да се замисли.

Източник: mozache.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР