Kазусът с двора на Професионалната техническа гимназия във Варна намери

...
Kазусът с двора на Професионалната техническа гимназия във Варна намери
Коментари Харесай

Решено е! Дворът на Професионална техническа гимназия във Варна ще бъде отворен за хората в района

Kазусът с двора на Професионалната техническа гимназия във Варна откри решение след среща на шефа на учебното заведение инж. Ирма Дукова с ръководителя на Общинския съвет Тодор Балабанов. Живущите в региона на учебното заведение към този момент ще могат свободно да употребяват дворното пространство за спорт и отдих през светлата част на деня в неучебно време. Toва оповестиха от пресцентъра на Общински съвет за Varna24.bg.

По време на срещата Тодор Балабанов изрази мнението, че отговорността е освен да се сътвори учебна среда, която да се употребява за образователни цели. Задачата ни като общество е да помогнем на децата посредством игра и другарство да порастват дейни и здрави.

" Непрекъснато се стремим да отдалечим децата от смарт телефоните и компютрите, а какъв по-добър метод това да се случи, като им осигурим приветлива и здравословна среда. Благодарение на напъните на управлението и на целия екип на учебното заведение такава среда в Професионалната техническа гимназия във Варна е основана, остава единствено да се употребява по предопределение и да се пази “, разяснява Балабанов.

Двамата с инж. Дукова показаха вяра, че вандалските прояви към учебната инфраструктура ще останат в предишното и ползващите оборудванията ще се отнасят към тях с грижата на положителни стопани. Желанието е учебният двор да бъде предпазено, уютно и привлекателно място за всички.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР