Казано иначе - от ГЕРБ отново повтарят това, че са

...
Казано иначе - от ГЕРБ отново повтарят това, че са
Коментари Харесай

ГЕРБ отварят ръце за широка надпартийна прегръдка с “идеологически близки” партии

Казано другояче - от ГЕРБ още веднъж повтарят това, че са твърди евроатлантици и предизборно търсят “съмишленици”. Партията на Борисов остана в политическа изолираност в отиващия си 47-ми парламент и се опита да бъде “конструктивна опозиция”. Не спря обаче да подлага на критика кабинетът на Кирил Петков, а също така да саботира и работата на Народното събрание.

" Не знам дали е допустимо " Продължаваме промяната " и ГЕРБ да седнат на масата на договарянията, значимо е по какъв начин ще ни подредят българите. Но по всяка национална значима тематика надпартийно е допустимо обединяване на всички, които имат идентична ценностна система”, съобщи Атанасова кампанийно.

Предизборната акция към момента не е почнала, тъй като към момента актуалният парламент не е разхлабен и не са планувани избори. Очаква се това да се случи идната седмица. Политическите водачи обаче от седмици са в режим на предизборна акция. В момента съществени са рецензиите по въпроса с газа, а “двата лагера” си разменят взаимни обвинявания и градят изцяло противоречащи си тези. Ето по този начин да вземем за пример от бизнеса и от опозицията плашат, че газ у нас няма, до момента в който от отиващата си власт изясняват, че всичко е наред.

В ефира на Българска национална телевизия Атанасова прикани за “отговорно поведение” вместо чертаене на “червени, бели и всевъзможни линии, които някой може или не може да прескочи”.

Според Десислава Атанасова, “ако е имало доказателства за корупция и обири по време на ръководството на ГЕРБ”, държавното управление и Бойко Рашков “са щели да ги показват до момента”. Всичко, което те създали обаче досега било да ареставута “незаконно” Борисов и Горанов. Атанасова посочи още, че от ГЕРБ имат подозрения, че се краде по 1 лева на всеки литър бензин или дизел и имало отчети на службите в тази посока
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР