Казанлъшкият футболист Денислав Вълчев, с екипа на Розова долина, който

...
Казанлъшкият футболист Денислав Вълчев, с екипа на Розова долина, който
Коментари Харесай

Розова долина отговори на Марица

Казанлъшкият футболист Денислав Вълчев, с екипа на Розова котловина, който получи травма след конфликт с Апостол Попов от състава на пловдивския Марица остро разкритикува играта на противниците си. Денислав е с жълт картон за нарушаването, написаха медиите в Пловдив, отразили мача в събота.

Следва фотография и коментар за положението на Денислав, оповестени от клубния уебсайт на " розите ":

„ Да отговорим на нападките на Марица (Пловдив), на това че сме водили „ война “ на терена, а не сме посочили футбол:

Нека да бъдем справедливи и да покажем контузения крайник и на нашия футболист Денислав Вълчев, който беше наложително заменен след грубата игра на Апостол Попов… за жалост несъответстващи съдийски отсъждания опорочиха срещата… “.

Няма по какъв начин да останеш апатичен, когато „ играта загрубее “. Феновете на „ Розите “ също са потресени от сътвореното на терена, подкрепяйки тима, който в последните си мачове демонстрира мъжка и сърцата игра.

И още от мрежата:

Така ли играете футбол в „ Града под тепетата „? Нима това е метод да избиваш комплекси и да отмъщаваш на младоците за технична игра, предпочитание за феър плей и добър мач в тези условия? Нима с сходно държание не изнервяш играта и настройваш против теб? Това ли е методът да се доказваш и тикаш тима си към горната група. Печелете дуелите не с просташки ритници в центъра на терена, с положително държание, за образец на младите… Търсете положителното в Цар Футбол, не гнева, не голямото его, не яростта! Търсете с мил темперамент и манталитет да докажете красива игра. За следващ ден се убеждаваме, че здравето е водещо в всекидневието ни… Нима действия от този жанр са за почитание, въпреки да гласи поговорката „ Бий, с цел да те почитат! “, бъдете смирени! За да няма след това инцидентни неща…
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР