Казах на родителите на момичето, че прокуратурата ще направи възможното

...
Казах на родителите на момичето, че прокуратурата ще направи възможното
Коментари Харесай

Гешев се развилня: Ще направя всичко, за да има справедливост! Не може да убиват децата ни

Казах на родителите на момичето, че прокуратурата ще направи вероятното и невъзможното, с цел да има правдивост и им го дадох обещание. Това, което ще кажа, споделих и на тях – това не може да продължава по този метод. Държавата би трябвало да си свърши работата, прокуратурата е част от страната. Това съобщи основният прокурор Иван Гешев пред медии във връзка гибелта на момиче, починало в тежка злополука в Шумен.

„ Не може да убиват децата ни по улицата. Ако кажа това, което сподели бащата на момичето: „ Аз ще съм благополучен, в случай че вследствие на тази интензивност, която развъртвам, бъде избавено още едно дете, още един човешки живот “. Това е и нашата цел “, счита Гешев.

Според него прокуратурата може да търпи всевъзможни рецензии: „ Ние ще изясним всички условия и подозрения по този случай – това съм заречен на родителите. “

На въпрос по отношение на основаването на взаимни групи за следствие и разбор на дефинира престъпни закононарушения сред прокуратура, ДНС и полиция и това по какъв начин ще се осъществя това, той отговори: „ Днес в 18:00 ч. съм поканен в градската библиотека на среща с жители в Шумен, тъй като хората имат съображение да се тормозят. Моделът, който предлагаме, е работил сред 2013 и 2018 година и е прилаган от Министерство на вътрешните работи и ДАНС. Резултатите може би не са били идеални, само че в случай, че закрихме профилираната прокуратура, това е по-добре от това да не създадем нищо. Ние вършим организация в цялата страна за основаване на отдели за битка с проведената престъпност и призоваваме Министерство на вътрешните работи и ДАНС за съзнателни дейности. Ще направя всичко, с цел да има правдивост, мен ме интересуват ползите на българските жители. “

„ Наблюдаващите прокурори са от Софийска градска прокуратура, следователят от Национална следствена работа, следствието е предоставено на СГП и НСС и не тъй като се колебая в сътрудниците от Шумен, само че с цел да няма подозрения и проблеми “, добави още той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР