Казах, че има разточителство за летенето със самолет. Премиер и

...
Казах, че има разточителство за летенето със самолет. Премиер и
Коментари Харесай

Борисов за посещението в САЩ: Да не си приписват постигнатото от НС, премиерът ми е писал да се видим

" Казах, че има разсипничество за летенето със аероплан. Премиер и президент би трябвало да отидат при министър председател или държавен секретар. Допреди седмица всички министри щяха да вървят. Единствено предупредихме сътрудниците да не си преписват каквото е свършило Народното събрание с нуклеарните реактори, поддръжката за Украйна, правосъдната и конституционната промяна. Като отидат, се надяваме да го чуем обществено и там. Могат да пътуват където си желаят ". Това съобщи Бойко Борисов във връзка вчерашните думи от Николай Денков, че не виждал проблем министър председателят и хора от " Дондуков " 1 да пътуват до Съединени американски щати, които са сътрудници на страната ни.

Борисов акцентира, че доста пъти е бил в Щатите и установи: " Като седят няколко пъти на камината в Белия дом, тогава ще се мерят с мен. Рано е още ". " Премиерът ми е писал да се забележим. Ние сме във фантастични връзки със Съединени американски щати. Не инцидентно толкоз огромни компании идват тук. Няма нищо неприятно да се върви в Америка. Защо договорите не се подписват тук, в Гранитна зала ", попита той.
" Мандатът ще е на ГЕРБ. Нищо не е непременно. Имам убеденост, че ротацията ще се случи. Всеки ден слушам нови и нови искания. Затова връщам тематиката за регулаторите - за какво не бяха заменени до момента ", запита още той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР