Кайли Миноуг, най-накрая на възраст от 52 години, се похвали,

...
Кайли Миноуг, най-накрая на възраст от 52 години, се похвали,
Коментари Харесай

Кайли Миноуг: Пол ме спаси - slava.bg

Кайли Миноуг, най-сетне на възраст от 52 години, се похвали, че е разкрила същинската обич в лицето на последния си другар Пол Соломонс. Австралийската попзвезда призна пред вестник The Sunday Times, че Пол ѝ е потвърдил силата на възприятията си още в първите дни на връзката им. Тогава тя се разболяла, а той се погрижил за нея, както никой от другите нейни другари и годеници до този миг, не е правил.

„ Той беше моето избавление. Беше страховит. Притече ми се на помощ няколко пъти по време на моето турне, когато бях в действителност доста болна и изтощена. Никой различен мъж в живота ми не се е грижил за мен по този начин “, хвали Кайли обичания си, който е изобретателен шеф на списание GQ.

Тя прибавя: „ Него го е грижа за моите почитатели, за моя свят, само че най-много го е грижа за мен. Толкова е хубаво да имаш мъж до себе си, който просто желае да знае, че си добре. “

Певицата стартира връзката си с Пол, тъкмо когато изживява нервозен срив, след края на годежа си с артиста Джошуа Саси през 2017 година

Тогава се оказа, че Саси е изневерявал на Кайли с американската актриса Марта Миланс.

По-късно Миноуг показа в изявление, че след раздялата ѝ с Джошуа била „ изцяло съкрушена “.

Драмата ѝ със Саси беше следващата от нейната поредност от несполучливи връзки. Красивата русокоска не може да се похвали с изключително сполучлив любовен живот. Тя имаше продължителни връзки, само че без благополучен край, с артистите Джейсън Донован, Ник Кейв и Майкъл Хътчинс, моделите Андрес Валенкосо и Джеймс Гудинг и с артиста Оливие Мартинес.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР