Кайли Миноуг и Клара Амфо бяха хитове сред зрителите на

...
Кайли Миноуг и Клара Амфо бяха хитове сред зрителите на
Коментари Харесай

Кайли Миноуг `спасява BRITS`, докато феновете забиват мъртва тълпа, глупави шеги и `Сам Фокс и Мик Флийтууд` домакини

Кайли Миноуг и Клара Амфо бяха шлагери измежду феновете на Брит Awards в събота вечер, само че не доста други впечатлени тези, настроени на ITV, с цел да гледат осеяното със звезди тържество на музиката.

Клара, Мая Джама и Роман Кемп бяха триото, което показа шоуто в The O2 Arena в Лондон, като RAYE беше огромният победител през нощта, като взе шест награди и завоюва във всяка категория, в която беше номиниран в като се изключи един.

Но макар че беше страхотна вечер за певицата на Escapism RAYE, тазгодишните награди Brit Awards бяха обозначени като „ катастрофираща телевизия “ и „ една от най-лошите НЯКОГА “ – единствено австралийската певица Кайли съумя да избави нещо като тя затвори шоуто, откакто взе гонга за световна икона.

„ Кайли избави британците #thebritawards “, съобщи един в Twitter (X), до момента в който хитмейкърът на Padam Padam извърши някои от най-големите си шлагери в края през нощта. Друг див фен добави: „ Спомням си, когато БРИТАНЦИТЕ трябваше да гледат телевизия. Абсол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР