Кайли Миноуг е висока само 1.52, но кариерата ѝ е

...
Кайли Миноуг е висока само 1.52, но кариерата ѝ е
Коментари Харесай

10 любопитни факта за Кайли Миноуг

Кайли Миноуг е висока единствено 1.52, само че кариерата ѝ е титанична. Миньончето от Австралия покори света и не стопира да ни изненадва, въодушевява и забавлява. Преминала е през доста компликации и все пак, се изправя и продължава напред.

Днес тя чества рождения си ден. И въпреки към този момент над 50 очите ѝ не стопират да блестят с оня деятелен искра и предпочитание за живот. Тя е образец за дамите и блян за мъжете.

Предлагаме ви да разберете повече за живота ѝ в идващите редове. Ето 10 любопитни обстоятелството за Кайли Миноуг.

1. Раждането

Кайли Миноуг е родена на 28 май 1968 година в Мелбърн, Австралия. Бъдещата звезда опровергава всички критици, които първоначално я назовават „ пеещо вълнисто папагалче “ и съумява да се наложи като звезда от международна големина и като един от най-продаваните австралийски реализатори.

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on Apr 4, 2019 at 11:49am PDT

2. Майчини упоритости

Майката на бъдещата звезда, Карол Джоунс е балерина, а татко ѝ, Роналд Чарлз Миноуг – счетоводител. За разлика от майка ѝ, бащата на Кайли избира да се занимава с специалността на счетоводител и едва се вълнувал от „ пайетите “. Желанието на Карол в последна сметка надвива и Кайли, дружно със сестра си Дани, стартират да се явяват на редица кастинги още като деца.

3. Актьорството

Кайли е единствено на 11 години, когато се снима в телевизионната поредност „ Skyways “. Бъдещата звезда обаче е най-известна с ролята си в сапунения сериал „ Съседи “, в който си партнира с различен известен австралийски реализатор – Джейсън Донован.

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on Mar 7, 2019 at 11:39pm PST

4. Контролът

Въпреки похвалите на критиците и режисьорите, Кайли продължава да бъде дребното момиче с стеснен живот. Родителите даже не разрешават на момичето да употребява козметика, да носи обеци и да се среща с момчета без позволение. Мама и баща управляват дъщерите си на всички места.

5. Музиката

Напълно инцидентно Кайли стартира да се занимава с музика, откакто през 1987 година на благотворителен концерт, дружно с сътрудниците си от сериала са извикани на бис. Тъй като нямат нищо планувано, звездата предлага да извърши обичаната си класика „ The Loco-Motion “ на Малката Ева. Импровизацията провокира голям възторг и Кайли получава предложение да я запише, като сингълът се продава в рекорден тираж по света и остава в чартовете седем седмици преди всичко.

6. Болестите

През май 2005 година певицата е диагностицирана с рак на гърдата. Това става по средата на нейното международно турне. Кайли се подлага на дълго лекуване, което завършва едвам при започване на 2007. Въпреки всичко, тя е борбена, съумява да се оправи с заболяването и се връща на сцената. Певицата страда от хипергликемия. Затова в едно изявление тя признава, че захарта „ не е най-хубавият ѝ другар “.

7. Ефектът „ Кайли “

След като Кайли няколко пъти приканва дамите и младите девойки да са деликатни към здравето си и да си вършат постоянни прегледи за рак на гърдата, докторите регистрират толкоз съществено повишаване на тези прегледи, че назовават явлението „ резултатът Кайли “.

8. Титлата

През 2007 година кралицата на Англия Елизабет ІІ удостоява австралийската певица с купата „ Офицер на Ордена на Британската империя “. Кайли получава това самопризнание от британското кралско семейство, поради своя принос в музиката, или както обичат да споделят англичаните – „ за това, че служи на музикалната промишленост “.

9. Класацията

В класацията „ Най-великите дами в музиката за всички времена “ през 2012 година, музикалният канал VH1 слага Кайли Миноуг на 47-мо място.

 10 любопитни обстоятелството за Кайли Миноуг

10. Статуите

В родния град на Кайли Миноуг – Мелбърн има скулптура на популярната австралийска певица. Бронзовата фигура на Кайли, е сложена до статуите на други австралийски звезди. Те са ситуирани наоколо до мелбърнското пристанище като аналог на холивудската „ Алея на славата “. В музея с восъчните фигури на мадам Тюсо са направени цели четири скулптури на Миноуг. Толкова доста фигури има единствено още една персона – кралицата на Англия.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР