Кайли Дженър стана майка на 1 февруари, но едва днес

...
Кайли Дженър стана майка на 1 февруари, но едва днес
Коментари Харесай

Кайли Дженър издаде името на бебето

Кайли Дженър стана майка на 1 февруари, само че едвам през днешния ден разкри по какъв начин се споделя дъщеричката й.

Риалити звездата разгласява фотография на дребното момиченце, което е хванало ръката й, а под фрагмента е споделила, че му е Сторми Уебстър. Уебстър е същинското фамилно име на гаджето на Кайли – Травис Скот. Източници разкриват пред E! News, че името е определено още преди появяването на дребната принцеса. Двойката даже е посетила магазин за бебешки артикули в Лос Анджелис и e поръчалa няколко предмета, в това число детско креватче, на които е било написано “Сторми”.

През уикенда Дженър разкри новината, че с Травис Скот са посрещнали първото си дете. Тя даже разгласява видео, в което споделя фрагменти от цялата си бременност до появяването на дребната Сторми.

Близки до Кайли, разказват първите й дни като майка като “най-щастливите в живота й”. “Тя усеща, че да бъде майка е същинското й предопределение и няма нищо, което да се съпостави с него”, споделят източници пред E! News.

“Прибирането на бебето у дома е най-голямата наслада и най-святото прекарване. Тя е толкоз разчувствана и щастлива. Кайли към този момент усещаше, че е подготвена да посрещне бебето и броеше седмиците до появяването му. Тя не можеше да повярва, че това ще е вечно, че то най-накрая ще е в ръцете й и приключението занапред ще стартира.”

Източник: missbloom.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР