Кайли Дженър отбеляза вечерта с няколко секси снимки по бански,

...
Кайли Дженър отбеляза вечерта с няколко секси снимки по бански,
Коментари Харесай

Кайли Дженър вдига градусите /снимки/

Кайли Дженър означи вечерта с няколко секси фотоси по бански, които показа в обществените мрежи. Тя съумя да вдигне температурата в Instagram за следващ път, показвайки се в прасковен тоалет и подготвена за плажа.
23-годишната риалити звезда беше застанала пред бяла стена, по залез слънце, с цел да успее да хване най-красивата част от деня. Окъпана в последните лъчи, Дженър театралничи с бански костюм, който оставя напълно малко на въображението. Тоалетът ѝ се състои от бюстие без презрамки и тънка прашка, която стига малко над бедрата ѝ. Дългата коса на звездата е пусната свободно и стига чак до колената ѝ. Голяма част от почитателите показаха, че Дженър още веднъж си е поставила екстеншъни, тъй като единствено преди няколко дни косата ѝ беше много по-къса.
Кайли добави тоалета си с няколко бижута, в това число златно колие, няколко гривни, пръстени и сребърна верижка, която беше поставена към кръста. Маникюрът ѝ беше на равнище, като дългите ѝ нокти бяха лакирани в ослепителен цвят, който си личеше даже и на залез слънце. Устните на звездата бяха матирани с един от личните ѝ артикули от козметичната й компания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР