Кая Гербер и Кара Делевин обединяват сили, за да се

...
Кая Гербер и Кара Делевин обединяват сили, за да се
Коментари Харесай

Кая Гербер и Кара Делевин – опасно близки на протест в Калифорния - slava.bg

Кая Гербер и Кара Делевин сплотяват сили, с цел да се борят против расовата дискриминация.

В сряда, 15 юли, супермоделите участваха на следващия митинг в Лос Анджелис, проведен от придвижването „ Black Lives Matter “. 18-годишната Кая и 27-годишната Кара бяха видяни измежду множеството недоволни жители, които се събраха пред Съдебната палата в града.

И двете звезди документираха наличието си, публикувайки видеа в обществените си профили. Делевин показа клип от осъществяване на певицата Marieme, а Гербер пък сподели на почитателите си речта на артиста и деятел Кендрик Сампсън. И двете дами са открити привърженички на митингите и придвижването „ Black Lives Matter “ и упорстват за правдивост за убийствата на Джордж Флойд, Бреона Тейлър и други починали афроамериканци.

„ Една стъпка напред, само че пътят до успеха е дълъг “, написа Делевин в обществените мрежи през юни месец. Кая пък се бори с расизма, употребявайки платформите си, с цел да насочи вниманието на почитателите към водачите на афроамериканските общности в Съединени американски щати. „ Расизмът в тази страна е жесток и остана тук много дълго време “, написа тя. Гербер добави, че всеки би трябвало да се бори за правдивост и тъждество.

По време на митинга супермоделите бяха уловени в рискова непосредственост. Те се прегръщаха и се държаха за ръце, което накара доста почитатели да си помислят, че сред тях има освен това от другарство. Наскоро Делевин се раздели с приятелката си Ашли Бенсън и от този момент прекарва много време с Кая.

Все отново двете девойки показват близки другарски усеща от много от дълго време и изключително по време на карантината. Имаше моменти, в които Гербер живееше в къщата на Делевин и непрекъснато публикуваше фотоси с нея и Ашли Бенсън.

През месец май пък Кара направи режисьорския си дебют, създавайки клипа към ария на „ Crying in the Mirror “ на Rainsford, в който вземат участие Кая Гербер и Грег Сълкин.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР