Каварна ще вземе участие в най-голямото туристическо международно изложение в

...
Каварна ще вземе участие в най-голямото туристическо международно изложение в
Коментари Харесай

Каварна се презентира на най-голямата туристическа борса в страната

Каварна ще вземе присъединяване в най-голямото туристическо интернационално ревю в страната ни – „ Ваканция и СПА Експо “, което ще се организира от 14 до 16 февруари в Интер Експо Център в София, оповестяват на страницата на морската община. В рамките на ревюто ще бъде премиерата на рекламно-информационния филм „ 10 аргументи за посетите община Каварна “.
Ще бъдат презентирани хубостта на Северното Черноморие, културното и историческото завещание на региона, подплатено с легенди и митове, обичайни гозби, блюда от прясна риба и миди. Туристите могат да посетят и единствената на Балканския полуостров плантация за охлюви и да опитат там деликатеси, каквито се оферират в най-хубавите заведения за хранене в Европа.
Сред неустоимите оферти са: „ Да посрещнете юлското слънце на ухаещ на билки каменист морски бряг, до момента в който слушате „ Юрая Хиип “, а след това да си извършите селфи в слънчогледовите полета, които галят морския бряг и да закусите с топла добруджанска кавърма “.
Изборът е огромен – от множеството фестивали, през голф дестинациите, до аквапарк и екшън парк. Тук всеки може да откри своето кътче и да се наслаждения на неповторима почивка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР