Каварна. На връх Националния празник Независимостта на България, село Селце

...
Каварна. На връх Националния празник Независимостта на България, село Селце
Коментари Харесай

Добрич: Турнир по конен спорт се проведе на празника на село Селце

Каварна. На връх Националния празник Независимостта на България, село Селце чества своя празник на който се организира и шестият по ред шампионат по конен спорт. Това оповестиха от пресцентъра на Община Каварна .
Кметът на Община Каварна Нина Ставрева поздрави всички присъстващи за празника и кмета на село Селце Павлина Димитрова. Стотици поданици и посетители на каварненското село приветстваха звънливите гласчета на децата и певиците от НХ " Шарено коланче ". Традиционната лотария зарадва мнозина от посетителите с награди обезпечени от Община Каварна.
Стотици се стекоха и на шампионата по конен спорт,който също бе открит от кмета на Каварна. “За мен е изключителна чест, че имам опцията да открия за шеста поредна година надпреварата по конен спорт, което към този момент се трансформира в традиция за село Селце ", съобщи тя.
Събитието се организира в памет на един от най-известните деятели и треньори по конен спорт в Добричка област – Злати Митков.Тази година се следят нови участници и по-голям интерес към конния спорт. Над 20 участници от четири области в България мериха сили в шест паркура, в един, от които участваха деца на 5 и 6-годишна възраст.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР