Каварна. Кметът на Община Каварна Нина Ставрева бе специален гост

...
Каварна. Кметът на Община Каварна Нина Ставрева бе специален гост
Коментари Харесай

Добрич: Кметът на Община Каварна Нина Ставрева бе специален гост на децата от клуб “Журналист“ към Общински детски комплекс

Каварна. Кметът на Община Каварна Нина Ставрева бе специфичен посетител на децата от клуб “Журналист “ към Общински детски комплекс. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Двадесет и петте деца, които постоянно посещават клуба издават и личен вестник „ Голямо междучасие “. Младите публицисти питаха Ставрева какви ограничения взима Общината, с цел да остават младежите в Каварна, какво се прави за естетизацията на градската среда и опциите за развиване на младежите в черноморския град.
Кметът сподели какви са плановете, осъществени в общината, по какво работи сега, както и заложените за идващите години. „ Както дадох обещание при започване на своя мандат, Общината оказва помощ най-вече на двете уязвими възрастови групи в града - това са децата и възрастните хора на Каварна. Според мен те имат най-голяма потребност от поддръжка. Старая се да последвам тази цел праволинейно и да стимулирам екипа си в общинската администрация да работим интензивно в тази посока. Има доста планове, които към този момент сме осъществили. Други са в ход сега, а част от децата евентуално даже са участници. През есента започва още един план, ориентиран към младежите - „ Градът през моите очи “, добави Ставрева.
Участниците в срещата се схванаха да се видят още веднъж, с цел да споделят и обсъдят концепциите си и желанията за развиване на Каварна.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР