Каварна. Кметът на Каварна Нина Ставрева присъства на заключителният етап

...
Каварна. Кметът на Каварна Нина Ставрева присъства на заключителният етап
Коментари Харесай

Добрич: Кметът на Каварна Нина Ставрева присъства на заключителният етап на инициативата клуб „Математика +“, която се провежда в СУ „Ст. Караджа“

Каварна. Кметът на Каварна Нина Ставрева участва на заключителният стадий на самодейността клуб „ Математика + “, която се организира в СУ „ Ст. Караджа “ и е водена Светла Василева. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
„ Мили деца, щастлива съм да бъда през днешния ден измежду вас и да видя вашите отлични познания. Математиката е една извънредно значима просвета. Математика има на всички места към нас. Бъдете упорити и продължавайте да усъвършенствате знанията си по математика. Вълнувам се и поради това, че измежду нас е моят преподавател по математика госпожа Марийка Стоянова. Пожелавам ви триумф!, с тези думи госпожа Ставрева се обърна към всички присъстващи.
В клуб “Математика + “ вземат участие 19 ученика от 2 „ б “ клас. Той е определен от родителите посредством анкета и започва активността си през втория образователен период. “ Стремим се посредством забавен и занимателен метод да сервира математиката на учениците. Дори децата измислиха стихотворение за нашият клуб. Радвам, че се има толкоз доста искащи да учат тази точна просвета “, съобщи техният учител Светла Василева.
На срещата участваха родители и посетители свързани с математиката.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР