Къванч Татлъту се разпищоли на рождения ден на колегата си

...
Къванч Татлъту се разпищоли на рождения ден на колегата си
Коментари Харесай

Къванч Татлъту се разпищоли като селски момък на сватба

Къванч Татлъту се разпищоли на рождения ден на сътрудника си Бурак Амантюрк. Разгорещен от танците на партите и количеството алкохол турският Брад Пит разкопча ризата си до пъпа, а брачната половинка му Башак Дизер се кискаше като селска мадама на резила му. Все отново ревностната Башак не може да разреши на подпийналия си брачен партньор да флиртува с други дами на празненството. Медиите нееднократно са писали, че дамата на Къванч го държи на къса каишка и е изключително ревностна към младите му колежки на снимачната площадка.

За да не остане по-назад, рожденикът също се разхвърля като бабаит на събор. Току-що навършилият 40 години артист остана единствено по потник пред десетките си посетители. Така другояче претенциозното празненство към този момент замязя на същинска селска вечеринка от дълбокия Анадол.

Екранният Мехмет от „ Горчива обич “ е роден в самия завършек на 1983 година и е набор на Къванч. През 2013-а той се ожени за Йозге Йозпиринчджи („ Една жена “, „ Момичето с аления шал “, „ Любов от втори опит “, „ Ангели пазители “), с която се залюби около взаимната им работа в теленовелата „ Татар Рамазан “ от 2013 година В пандемията двамата повториха брачните си обети на празненство в курорта Мармарис, а тогава се снабдиха и с щерка.

Източник: „ Уикенд “

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР