Каузата на Димитър Благоев и основателите на партията ни ще

...
Каузата на Димитър Благоев и основателите на партията ни ще
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Каузата на Благоев и основателите на партията ни ще е жива, докато делото им има последователи

Каузата на Димитър Благоев и създателите на партията ни ще е жива, до момента в който делото им има почитатели и вярата в него е в сърцата на милиони. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия – София Калоян Паргов във връзка 129 години от Бузлуджанския конгрес. Той дружно с членове на Младежкото обединяване се поклониха пред барелефа на учредителите на Българската социалдемократическа партия през 1891 година и се събраха на Историческата поляна под връх Бузлуджа.
„ Има доста оптимизъм и вяра в символното прекосяване от младежите по стъпките на създателите на нашата партия. На тези двайсетина души, които имат куража, в мрачни времена, когато свободата на политическото изложение е мощно лимитирана, да положат основите на проведеното социалистическо придвижване в България “, уточни Паргов.

Според него бъдещето принадлежи на тези, които помнят историята, съхраняват идеалите и се борят за правилата си.

„ 129 години българските социалисти, в мирни и бурни времена, отстояват общочовешките полезности правдивост, взаимност, тъждество и независимост. Така е и през днешния ден – ние, от Българска социалистическа партия, сме паралелно с жителите в борбата за утрешния ден на България “, съобщи Калоян Паргов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР