Кауфланд“ се отказва от промоционалното олио на цена 3,69 лева,

...
Кауфланд“ се отказва от промоционалното олио на цена 3,69 лева,
Коментари Харесай

„Кауфланд“ сваля промоцията на олио, цената му официално доближава 5 лева на борсата

„ Кауфланд “ се отхвърля от промоционалното олио на цена 3,69 лв., а повода да се предотврати напрежението. Причината е, че през уикенда се извика големи опашки от искащи да си купят олио на промоция, а възрастен мъж даже умря до момента в който чака.  

„ Продуктът обичайно участва в промоционалните ни оферти. Конкретната продажба беше планувана и проведена дълго време преди пазарната обстановка да се усложни поради напрегната интернационална конюнктура ", споделиха от „ Кауфланд “ като прибавят, че са били планувани ограничавания за покупка на оптимален брой от промоционалния артикул и подхванати спомагателни ограничения за попречване на скупчвания.

Кадри, оповестени в обществените мрежи, демонстрираха стотици жители тичащи и бутащи се за стек олио. В магазин в Кърджали се стигна и до принуждение.



Днес че гасят пожар след пожар и всичко е далавера. Цените се покачвали с няколко %, на база на инфлацията, а не в пъти.  

На уеб страницата на Държавната комисия по стоковите тържища и борсите, цената на олиото към този момент приближава 5 лв.. Според финансовият министър обаче нямало бутилка олио на цена над 4 лв..
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР