Кауфланд обяви, че отменя промоцията за евтино олио по 3,69

...
Кауфланд обяви, че отменя промоцията за евтино олио по 3,69
Коментари Харесай

Кауфланд отмени промоцията за евтино олио този уикенд

Кауфланд разгласи, че анулира промоцията за на ниска цена олио по 3,69 лв. бутилката, планувана за този уикенд. Това се случва след големите опашки за олио по 2,99 лева от предходната седмица, които провокираха конфликти в редица магазини на веригата, а възрастен мъж умря на опашка в Бургас.

В известие, публикувано до медиите, от " Kaufland България " изясняват, че са взели това решение с " цел попречване на напрежение ". Уточняват също, че предушната промоция е била " планувана и проведена дълго време преди пазарната обстановка да се усложни поради напрегната интернационална конюнктура ".

Публикуваме цялото известие:

" След разбор на събитията в обектите ни в цялата страна на 12 март по отношение на продажба на олио осведомяваме за следното:

Продуктът обичайно участва в промоционалните оферти на Kaufland. Конкретната продажба беше планувана и проведена дълго време преди пазарната обстановка да се усложни поради напрегната интернационална конюнктура. Във времето сме потвърдили, че клиентите могат да разчитат на нас и по тази причина промоцията не беше анулирана. Бяха планувани ограничавания за покупка на оптимален брой от промоционалния артикул и подхванати спомагателни ограничения за попречване на скупчвания.

След деликатно анализиране на обстановката и за попречване на напрежение се анулира плануваната за събота, 19.03.2022 година, продажба на олио на цена 3,69 лв..

Уверяваме потребителите, че ще продължим да работим за всекидневното обезпечаване на артикули от първа нужда. "
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР