Кауфланд изтегля от продажба продукт, който крие риск за вашето

...
Кауфланд изтегля от продажба продукт, който крие риск за вашето
Коментари Харесай

Кауфланд: Върнете ни опасния душ гел

" Кауфланд " изтегля от продажба артикул, който крие риск за вашето здраве.

При обикновен надзор е открит повишен брой бактерии от типа Pluralibacter gergoviae в душ гел " Bevola ", оповестиха от пресцентъра на комерсиалната верига.

Производителят Weulbier-Kosmetik GmbH изтегля като защитна мярка следните артикули:

- Bevola Душ гел Манго & Праскова 500 мл / Баркод 4337185216046 с партиден номер: 91400019

- Bevola Душ гел Дива роза 500 мл / Баркод 4337185216060 с партиден номер: 91410019

Производителят е Weulbier-Kosmetik GmbH, с адрес улица „ Köthener “ 70, 06847 Десау-Рослау, Германия. При обикновен надзор е открит повишен брой бактерии от типа Pluralibacter gergoviae.

Бактериите се срещат на всички места в околната среда. Те биха могли да провокират бактериална зараза при хора със здравословни проблеми или при съществуващи пострадвания на кожата. Тъй като не може да бъде изключен риск за здравето, клиентите би трябвало да имат поради информацията и да не употребяват продуктите от упоменатите партиди.

Засегнатите артикули са продавани от Kaufland.

Kaufland реагира неотложно и изтегли продуктите от продажба. Клиентите могат да върнат закупен артикул във всички хипермакети на Kaufland. Сумата за покупка ще бъде възобновена даже без показване на касов бон.

Производителят Weulbier-Kosmetik GmbH сервира извинения на всички наранени за зародилото стеснение.

За потребителски запитвания към производителя е налична безвъзмездна гореща телефонна линия +49340-519630 (налична от понеделник до петък от 9:00 до 16:00 часа). Запитвания могат да бъдат изпращани и на е-поща с адрес [email protected].

За повече информация клиентите на Kaufland България могат да се свържат с компанията на националния безвъзмезден потребителски телефон 0800 12 220.

Източник: dunavmost.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР