Kaufland България ще вземе участие в първото издание на Bulgaria

...
Kaufland България ще вземе участие в първото издание на Bulgaria
Коментари Харесай

Kaufland България представя кариерните си възможности в Лондон

Kaufland България ще вземе присъединяване в първото издание на Bulgaria Wants You в чужбина за тази година, което ще се състои на 2 април (неделя) в Лондон, Англия. Събитието ще се организира в Ondaatje Theatre of the Royal Geographical Society. Целта на самодейността е да притегли българи, които живеят отвън страната, като им предлага благоприятни условия за работа и кариерно развиване в родината им. Събитието ще даде опция на представителите на българската общественост във Англия да се срещнат, както с представители на огромни компании, по този начин и с известни и съумели българи, които ще споделят своите провокациите по пътя към триумфа. Най-големият ритейлър у нас ще взе участие в събитието и посредством личен кариерен щанд, където представители на екипа ще чакат гостите, с цел да ги срещнат с опциите за кариерна реализация в България, подобаващи за хора с друг професионален опит.

„ Радвам се, че за следващ път ще бъдем част от събитието на Bulgaria Wants You в чужбина. Кариерният конгрес е извънредно опция както за българските работодатели, по този начин и за сънародниците ни зад граница. Благодарение на самодейността те могат да осъществят ползотворна връзка в границите на една доста значима тематика – избора на България като място за живот и развиване. Kaufland е главен сътрудник на програмата, тъй като имаме вяра, че пазарът има потребност от българските гении и непрекъснато се стараем да сътворяваме нови и нови благоприятни условия за тяхното професионално развиване. Събитието в Лондон ще бъде следващата стъпка към реализирането на една от нашите предпочитани цели – да затвърдим облика си на сигурен, постоянен и грижлив шеф, който работи за триумфите на своите надарени фрагменти и им оказва помощ да живеят умерено в родината си “, споделя Милена Караилиева, шеф на „ Човешки запаси “ на Kaufland България.

Специални гост-лектори ще бъдат първият българин, притежател на Оскар Димитър Маринов и футболната звезда Димитър Бербатов, които ще споделят вдъхновяващите си истории и ще поговорят за това какво ги свързва с родината. На форума ще участват и създателите на платформата - Иван Христов и Андрей Арнаудов, а събитието ще бъде намерено персонално от принц Кирил Сакскобургготски. В лекционната част на събитието, която има за цел да показа положителните практики на другите компании и мотивиращи персонални истории на чиновници, ще се включи Нели Станева, която е бизнес помощник на изпълнителния шеф на Kaufland България – Иван Чернев. Тя ще опише на посетителите на ревюто за кариерното си израстване в Kaufland България, след 10 години, прекарани в чужбина. Освен това Нели ще показа с гостите какво стои в основата на решението ѝ да избра България като място за живеене и развиване.

Kaufland България е измежду главните сътрудници на Bulgaria Wants You от самото основаване на плана през 2020 година. Партньорството с платформата затвърждава позицията на компанията като един от най-големите и постоянни работодатели в страната, който предлага на своите чиновници сигурна работа в удобни условия, грижа и разнородни благоприятни условия за развиване.

Повече за работодателската политика на Kaufland можете да научите на
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР