Kaufland България се присъединява към ). В партньорство с Детския

...
Kaufland България се присъединява към ). В партньорство с Детския
Коментари Харесай

Kaufland България се включва в инициативата на УНИЦЕФ „Отново на училище с бизнеса“

Kaufland България се причислява към ). В партньорство с Детския фонд на Организация на обединените нации акцията ще организира вътрешна осведомителна акция в поддръжка на своите чиновници и техните деца по време на подготовката им за старта на новата образователна 2020/2021 година, която следва в конюнктура на COVID-19.
Целта на акцията е да даде потребна и настояща информация и да отговори на най-често задаваните въпроси, свързани с безвредното образование на децата, виновното държание в учебно заведение, спазването на отдалеченост, правила за персонална хигиена и други. Инициативата подкрепя родителите още с насоки за това по какъв начин да приказват с децата си по тематиката. Като част от „ Отново на учебно заведение с бизнеса “ в седмицата преди началото на образователната година чиновниците на фирмите участници ще имат опция да се включат и във виртуална Родителска среща, проведена от УНИЦЕФ в партньорство със Световната здравна организация.
„ Грижата за нашите чиновници е приоритет в работодателската ни политика и за нас е от първостепенно значение в лицето на Kaufland те да откриват сигурен и виновен шеф, който ги поддържа. Осъзнаваме какъв брой е значим салдото сред работата и персоналния живот и по тази причина с тази акция заставаме до родителите в нашата компания при подготовката им за старта на новата образователна година, която чакаме да бъде изпълнена с доста провокации. Благодарим на УНИЦЕФ за опцията дружно да предоставим експертна и тествана информация, тъй че нашите чиновници да се усещат подкрепени и спокойни в този миг, когато би трябвало да обезпечат безвредно образование на децата си. “, сподели Милена Караилиева, шеф „ Човешки запаси “.

Kaufland България всяка година поддържа своите чиновници с деца в учебна възраст, като обичайно подарява книги и училищен принадлежности за всяко дете. Тази година над 2 300 деца на чиновници ще получат комплект за началото на образователната година. Освен това, всички чиновници с деца възпитаници, могат да се възползват от гъвкаво работно време на 15 септември.
Kaufland България не стопира да влага в здравето и развиването на своя екип посредством специфични стратегии и форми на поддръжка, осигурявайки годишно разнообразни обществени придобивки, образования и стратегии за развиване, събития и осведомителни акции. Благодарение на цялостната си политика за развиване на човешкия капитал през 2020 година за
втора поредна година Kaufland България беше сертифицирана като „ Топ Работодател “ от интернационалната самостоятелна организация Top Employers Institute.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР