Kaufland България се присъединява към Bulgaria Wants You – мултимедийна

...
Kaufland България се присъединява към Bulgaria Wants You – мултимедийна
Коментари Харесай

Kaufland Bulgaria обявява партньорство с платформата Bulgaria Wants You

Kaufland България се причислява към Bulgaria Wants You – мултимедийна платформа, която показва България като положително място за живот и кариера. Инициативата цели да притегли български жители от чужбина, както и да задържи българите в страната на локалния трудов пазар.
Kaufland е показана в платформата като атрактивно място за работа, където професионална реализация могат да намерят надарени хора, които сега живеят и учат или работят в чужбина, само че обмислят да се завърнат в родната си страна. Посетителите на платформата могат да намерят информация за Kaufland като водач в бранша за съвременна търговия и като един от най-големите и мечтани работодатели в България, да се срещнат с работодателските практики на компанията и с разнообразието от благоприятни условия за развиване, които тя предлага, както и да намерят информация за настоящите свободни позиции в комерсиалната верига.
 4,5 тона плодове и зеленчуци подари Kaufland на Българска хранителна банка 4,5 тона плодове и зеленчуци подари Kaufland на Българска хранителна банка
Kaufland България подари 4,5 тона свежи плодове и зеленчуци на Българска хранителна банка (БХБ). Чрез мрежата от партньорски организации...
Чрез вдъхновяващо видео наличие на платформата Kaufland споделя за свои чиновници, приключили образованието си в чужбина, които са се завърнали в България и са се осъществили сполучливо в компанията. Чрез своите образци и посредством високите си, потвърдени стандарти в грижата и развиването на екипа си, Kaufland оставя посланието, че вратите на компанията са отворени за надарените българи, които желаят да се завърнат и осъществят кариерно в България.

Bulgaria Wants You е мултимедийна платформа, която сплотява и показва на потребителите както опциите за работа, предлагани от разнообразни компании в страната, по този начин и информация за действителния стандарт, условия, среда и метод на живот в другите райони на България. Платформата е частна самодейност, създадена от Сдружение ДНК и се реализира главно в партньорство с бизнеса, както и с поддръжката на редица общини и институции.
Kaufland България започва партньорството си с Bulgaria Wants You, осъзнавайки своята роля като един от най-големите работодатели в страната и като значим стопански фактор за развиването на националната и локална стопанска система и на пазара на труда в страната. Търговската верига е сертифицирана като Топ Работодател от интернационалния самостоятелен институт Top Employers Institute и единствено за последната година има над 8 оценки за свои планове, осъществени в границите на нейната работодателска политика. Компанията ползва сполучливи и дълготрайни практики в ръководството на своя човешки запас. Водещи цели в работодателската политика на Kaufland са грижата за чиновниците и тяхното кариерно развиване.
 Kaufland България предлага онлайн към този момент близо 2000 продукта от асортимента си Kaufland България предлага онлайн към този момент близо 2000 продукта от асортимента си
Kaufland България доста усили асортимента, който предлага онлайн в партньорство с платформата за доставки foodpanda. В тяхн...
Kaufland България предлага на чиновниците си несъмнено работно място и правилно отношение, атрактивно заплащане, благоприятни условия за професионално и личностно развиване, интернационален опит, богат пакет от обществени придобивки, гъвкаво работно време, стратегия от образования и семинари, която целогодишно се обогатява и надгражда. Професионалисти от съвсем всяка сфера на активност могат да намерят реализация в компанията и нейните структури – от продажби и търговия, през счетоводство, строителство, финанси, логистика до маркетинг и човешки запаси. Компанията има редица кариерни стратегии, ориентирани към младежи, посредством които им оказва помощ да създадат първите крачки в своя професионален път - стажантска стратегия, стратегия за дуално образование и лятна практикантска стратегия. През 2018 година Kaufland България даде началото и на най-мащабния си и новаторски план " Управители на бъдещето ". Програмата е ориентирана към хора с обучение и с дребен или без опит – дипломанти от университетите или студенти, на които следва да се дипломират в идващите няколко месеца. След 12-месечно образование в разнообразни звена на компанията в страната и в чужбина младите експерти получават опция да заемат експертна или управителна позиция в компанията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР