Kaufland България продължава модернизацията на своите магазини. Веригата откри своя

...
Kaufland България продължава модернизацията на своите магазини. Веригата откри своя
Коментари Харесай

Kaufland откри реновиран хипермаркет в Малинова долина в София след инвестиция от над 3 милиона лева

Kaufland България продължава модернизацията на своите магазини. Веригата откри своя десети реновиран филиал за тази година. Хипермаркетът в столичния квартал „ Малинова котловина “ отвори порти с напълно изменена визия, която превъплъщава новаторската One Stop Shopping идея на компанията. На откриването участва и кметът на регион " Студентски " Петко Горанов.
 Снимка 597459
Източник:

" Това е една екосистема - симбиоза сред ритейл, клиент и спомагателни магазини, тъй че се получава one stop shop. Това е посоката, в която ще се радвиват магазините ни и отсега нататък ", съобщи изпълнителният шеф на " Кауфланд България " Иван Чернев.

В концепцията на актуализирания супермаркет са вложени над 3,2 милиона лв.. Чрез нея ритейлърът дава на своите клиенти оптимален брой артикули и услуги на едно място, трансформирайки магазините си в търговски центрове.

Освен, че оферират над 21 000 свежи и качествени артикули, реновираните магазини улесняват клиентите, предоставяйки им опция за огромен брой спомагателни услуги на едно място - от аптеки и кафенета, през грижа за здравето до опция за заплащане на битови сметки.

Грижата за децата също е значима част от One Stop Shopping концепцията. В непосредствена непосредственост до реновирания магазин в “Малинова котловина ”, Kaufland България построи просветителна детска площадка като подаяние за общината.
 Kaufland стартира ремонта на столичните Централни хали
Kaufland стартира ремонта на столичните Централни хали

Инвестицията в плана възлиза на 50 млн. лв.

Към разширения подбор на реновирания си магазин Kaufland Малинова котловина, ритейлърът прибавя и първата по рода си в България микрооранжерия за отглеждани на място подправки. Иновативното оборудване разрешава на клиентите да проследят растежа на подправките в напълно следена 100% екологична среда.
 Снимка 597460
Източник:

Тя дава опция да се разкрие цялостният хранителен капацитет на растенията, свеждайки до най-малко потреблението на естествени запаси – с 95% се понижава потреблението на вода за развъждането на растенията, а поради неналичието на логистични курсове, въглеродните излъчвания също са сведени до най-малко.

Сред останалите усъвършенствания в асортимента, които новият хипермаркет предлага на своите клиенти, са прясно опушени на място меса и риба, печено цяло пиле и прясно изпечен самун с жив мая. Специално място в магазина е предоставено за артикули на стартъп компании.

Детската площадка е предопределена за деца от 5 до 12 годишна възраст и е снабдена с доста атрактивни уреди. Акцент в нея е и просветителният детайл – 12 пейки са изписани със специфични екологични послания, ориентирани към най-малките. Инвестицията за реализацията на плана е за близо 190 000 лв..

„ Kaufland България поддържа регион „ Студентски “ и ни оказа помощ в построяването на тази впечатляваща площадка. Убедени сме, че това място ще се трансформира в привлекателен център за фамилиите и техните деца и в мечтано място за отмора на хората от региона “, разяснява кметът на регион „ Студентски “ Петко Горанов.

Образователната площадка на Kaufland България е част от проектите на компанията за строителство и реорганизация на общински детски площадки в цялата страна.
 Kaufland открива първия си
Kaufland открива първия си " зелен " хипермаркет у нас с инвестиция от над 35 милиона лева 

Обектът се намира в столичния квартал " Горубляне " и за него са наети близо 100 служители
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР