Kaufland България подкрепя първия по рода си у нас филмов

...
Kaufland България подкрепя първия по рода си у нас филмов
Коментари Харесай

Kaufland България подкрепя първия по рода си у нас филмов проект за детското здраве

Kaufland България поддържа първия по рода си у нас кино план за детското здраве на Българската педиатрична асоциация и списание „ Здраво дете “. Подкрепата е част от цялостното партньорство сред компанията и асоциацията по отношение на осведомителната платформа „ Ние сме семейство “, посредством която комерсиалната верига подкрепя с потребно експертно наличие и препоръки сегашни и бъдещи родители.

Документалната кино поредност „ Здраво дете “ ще запознае българските родители с едни от най-хубавите експерти в региона на педиатрията – неонатолози, педиатри, психолози и консултанти, ще покаже модерни медицински практики и ще показа със феновете опита на разнообразни фамилии посредством техните истории прекарвания. Премиерните прожекции на първия епизод от сериите – „ Новороденото “ – са на 15 и 16 октомври от 10:30 часа в Cine Grand в Park Center Sofia с вход свободен. От 17 октомври всеки искащ ще има свободен достъп до кино лентата в YouTube канала на списание „ Здраво дете “.

Като приближен сътрудник на българските фамилии Kaufland България освен предлага качествени артикули, само че държи и на потребното експертно наличие, изключително при грижата за най-малките. Именно с тази цел компанията сътвори осведомителната платформа за родители „ Ние сме семейство “ при започване на 2019 година Регистрираните консуматори имат достъп до публикации, създадени от експертите на списание „ Здраво дете “ с поддръжката на Българската педиатрична асоциация. Съветите обгръщат както интервала на бременността, по този начин и развъждането на детето до 7-годишна възраст. Сред тематиките са хранене и развъждане на детето, информация за предстоящото развиване в другите възрасти в композиция с подобаващи игри, кулинарни предписания и други.

Всеки, записал се в портала „ Ние сме семейство “, получава достъп до бюлетина с експертно наличие, както и до информация за артикули и специфични оферти. Регистрацията е изцяло безвъзмездна, а единственото изискване е потребителите, искащи да се записват, да са бъдещи или сегашни родители на дете до 7-годишна възраст.

Търговската верига се грижи за най-малките и при създаването на своя резистентен подбор от лични марки, предопределени за деца. Собствената марка облекла за най-малките – Kuniboo - е направена от висококачествени материи по строги критерии, като за всеки продукт са употребявани нишки от био памук, сертифициран по стандарта GOTS* и текстил, сертифициран по стандарта Ökotex 100**.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР