Kaufland България организира благотворително lip sync предизвикателство в партньорство с

...
Kaufland България организира благотворително lip sync предизвикателство в партньорство с
Коментари Харесай

Kaufland България организира благотворително lip sync предизвикателство в партньорство с Българската хранителна банка

Kaufland България провежда благотворително lip sync предизвикателство в партньорство с Българската хранителна банка. Събраните средства ще подкрепят активността на неправителствената организация, която всеки месец прави допустимо годни хранителни артикули с пай период на валидност да стигат до хора в потребност. Инициативата е поредна стъпка в съдействието сред неправителствената организация и Kaufland и е част от плануваните интензивности на комерсиалната верига по отношение на идните коледни празници.
Всеки, който желае, може да стане част от предизвикването с идея, като следва няколко лесни стъпки. Да снима свое lip sync видео в осъществяване на добре познатата коледна ария „ It’s the most wonderful time of the year ”, която е и част от коледното видео на Kaufland, което компанията популяризира онлайн. За да взе участие в самодейността, всеки би трябвало да разгласява своето видео в личния си канал във Фейсбук, Instagram или TikTok, като в описанието на обявата наложително включи и #KauflandKoleda.
 Всички 60 хипермаркета Kaufland в България се включват в самодейността „ Топъл обяд “ на Български Червен кръст Всички 60 хипермаркета Kaufland в България се включват в самодейността „ Топъл обяд “ на Български Червен кръст
През 2020 година Kaufland България се причислява за следващ път към самодейността „ Топъл обяд “ на Български Червен кръст (БЧК)...
В lip sync предизвикването може да се включи всеки, който желае, без значение дали има певчески гений. За задачите на присъединяване песента би трябвало да се извърши единствено и само благодарение на придвижването на устните, без да се издава тон. Повече информация по какъв начин става това може да бъде открита тук.
За всяко оповестено lip sync видео с хаштаг #KauflandKoleda в интервала на акцията комерсиалната верига ще подарява по 10 лева.* на Българската хранителна банка. Неправителствената организация е първата в страната, която събира, складира и раздава дарени хранителни артикули с къс период на валидност, в сходство с всички стандарти за сигурност на храните. Чрез мрежа от партньорски организации в цялата страна храната доближава до десетки хиляди нуждаещо се българи.
До 2020 година активността на Българската хранителна банка е избавила от заличаване над 2 000 тона храна на стойност над 5,3 милиона лв.. В същото време хранително подкрепяне е предоставяно на приблизително 20 000 нуждаещи се българи всяка година.
През ноември Kaufland България подари 4,5 тона свежи плодове и зеленчуци на организацията. Дарението бе първото от планувани регулярни доставки на свежа продукция като част от дълготрайното съдействие сред неправителствената организация и комерсиалната верига.
 Kaufland България получи първия по рода си интернационален документ TÜV AUSTRIA Коронавирус Shield Kaufland България получи първия по рода си интернационален документ TÜV AUSTRIA Коронавирус Shield
Kaufland България получи първия по рода си интернационален документ TÜV AUSTRIA Коронавирус Shield. Сертификацията подсигурява най-високо,...
Всеки искащ може да направи и самостоятелно подаяние в интерес на Българската хранителна банка посредством SMS с текст DMS HRANA на къс номер 17 777.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР