Катя Аладжова изкара почти целия изборен ден, но няма да

...
Катя Аладжова изкара почти целия изборен ден, но няма да
Коментари Харесай

РИК Бургас прекрати правомощията на съпругата на кандидат-депутата Борис Аладжов

Катя Аладжова изкара съвсем целия избирателен ден, само че няма да получи хонорар за работата си, защото погрешно е заемала тази позиция

 

Районната изборна комисия (РИК) преди малко приключи пълномощията на ръководителя на СИК 168 в бургаското ОУ „ Антон Страшимиров “ Катя Гатева Аладжова, брачна половинка на кандидат-депутата от Политическа партия „ Възраждане “ и втори в листата Борис Аладжов.

Тя бе изведена от Комисията, а председателското място поверено на зам.-председателя.

„ Служебно ни стана известно, че брачна половинка на претендент за народен представител е член на секционна изборна комисия. Извършихме инспекция в ГРАО и неотложно взехме решение да я отстраним от съответния СИК. Това съставлява нарушаване, както на ИК, както и на решение на ЦИК “, сподели Михаил Хаджиянев, ръководител на РИК Бургас пред Флагман.бг.

Районната изборна комисия прави инспекция и на другите лица, упоменати в сигнала до Флагман.бг – ревизира се дали Даниела Койчева, брачна половинка на 4-ия в листата Александър Койчев е член на СИК 47 и Меглена Кюркчиева, брачна половинка на Петър Кюркчиев е в 278 СИК.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР