Катрин Тасева се класира на пето място, а Невяна Владинова

...
Катрин Тасева се класира на пето място, а Невяна Владинова
Коментари Харесай

Тасева с пето място на европейското първенство

Катрин Тасева се класира на пето място, а Невяна Владинова е 14-а в многобоя при дамите на европейското състезание по художествена гимнастика в испанския град Гуадалахара.

Тасева показа доста добре своите композиции и събра общ брой от 73.575 точки. Тя изигра доста мощна топка и получи оценка от 19.400 точки. На бухалки българката има 18.050 точки, на обръч - 17.775, а на лента - 18.350 точки.
Златен отбор с топка и въжета! Българките получиха най-висока оценка и завоюваха трети орден от европейското състезание
Владинова, която пропусна огромна част от сезона поради травма на глезена, направи неточност на топка (излизане на апарат отвън терена) и получи 15.625 точки. На лента тя беше оценена с 15.875 точки поради няколко грешки, а най-високата й оценка е на обръч - 18.500. В последното си осъществяване на бухалки тя също позволи неточност и има 16.700 точки. Така със общ брой от 66.700 точки Владинова зае 14-а позиция в крайното нареждане.
Снимка: Фейсбук
Европейска шампионка стана рускинята Арина Аверина със 79.250 точки. Втора и трета са надлежно сестра й Дина Аверина със 77.750 точки и Катерина Галина (Беларус) със 77.625 точки.
Илиана Раева: Тежко е да отстояваш позицията на най-силен Ние сме най-хубавите в света, написа президентът на федерацията по художествена гимнастика
България завоюва общо четири медала от шампионата на Стария континент - злато на ансамбъла на финала на три топки и две въжета, сребро на Татяна Воложанина на финала на обръч при девойките, както и две бронзови оценки в многобоя при ансамблите и в отборната конкуренция.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР