Катрин Тасева говори пред медиите, след като изпълни съчетанието си

...
Катрин Тасева говори пред медиите, след като изпълни съчетанието си
Коментари Харесай

Катрин Тасева: За това, което изиграх, оценката е добра

Катрин Тасева приказва пред медиите, откакто извърши съчетанието си на обръч на стартиралото през днешния ден международно състезание по художествена гимнастика в Баку, Азербайджан. Състезателката се показа добре и заема петата позиция в подреждането, само че главните ѝ съпернички към момента не са почнали присъединяване си.

Пред публицистите Тасева, която се бори за квота за олимпийските игри в Токио следващата година, съобщи, че е удовлетворена от резултата си през днешния ден.
Тасева пред bTV: Разчитам на опита в по-големи надпревари "В добра кондиция съм, в добра форма съм и нещата се получават "
" Имаше грешки, дори много грешки. Мисля, че за това, което изиграх, оценката е добра. По-различно е, несъмнено е по-различно. Има много аудитория, само че е прелестно. Наистина прелестно преживяване, достави ми наслаждение, което е най-хубаво за мен ", разяснява Катрин.

" Много благодаря освен тук на публиката, само че и на всички хора в България и по света, които ни поддържат. Наистина ни дават доста сили, идва ни повече предпочитание и ентусиазъм "

" Може би ще стигне за край тази оценка, само че не съм уверена. За момента пето място. Все отново през днешния ден някои гимнастички играят топки, от по-силните, от съперничките. Ще забележим на следващия ден, когато всичко ще се реши. Мисля, че като за първи старт беше добре "

" Залата, когато не е затъмнена е доста светла и има доста прожектори. Определено е много по-различно, само че на мен ми е прелестно, на драго сърце играя... Надявам се оценките да стигнат за финали "

" Пожелавам си орден от Олимпиадата ", приключи Тасева.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР