Катрин Маноилова пропусна днешната първа тренировка на националния ни отбор

...
Катрин Маноилова пропусна днешната първа тренировка на националния ни отбор
Коментари Харесай

Падане застрашава участието на Маноилова на световното в София

Катрин Маноилова пропусна днешната първа подготовка на националния ни тим по шорттрек в "Арена Армеец " преди международното състезание, което стартира на 8 март в София. Талантливата ни състезателка е паднала по време на подготовка в събота и има контузия на главата. Тя е била два дни в болница поради дребен хематом, само че през днешния ден е била освободена.

Утре Маноилова ще премине още един скенер на главата, след което ще стане ясно дали ще може да взе участие на международното състезание. Ако не може, на нейно място в самостоятелния тим евентуално ще бъде включена Лилия Джустрова, само че по този начин България няма да започва при щафетата за дами на 3000 метра.

Легендата на българския шорттрек Евгения Раданова съобщи, че чака Маноилова да бъде част от състава.

Националите Зорница Пенчева, Анна Якимова, Лилия Джустрова, Димитър Георгиев и Калоян Ангелов изпробваха леда и след края на заниманието споделиха, че са удовлетворени от тренировката и от качеството на леденото покритие. Българите упражняваха дружно с двама състезатели от Хърватия и един от Италия, водени от треньорите Юлиян Ангелов и Кирил Пандов.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР