Като туристическа дестинация България трябва да преориентира своята рекламна стратегия

...
Като туристическа дестинация България трябва да преориентира своята рекламна стратегия
Коментари Харесай

Зимните курорти искат България да преориентира рекламната си стратегия

Като туристическа дестинация България би трябвало да преориентира своята рекламна тактика и акция в обществените мрежи, както и в малките екрани на балканските страни.

Ключово за развиването на идния зимен сезон е дейното и целеустремено наличие на страната в разнообразни онлайн канали. Това желаеха от вицепремиера и министър на туризма Марияна Николова представители на зимните курорти.

В работната среща в Боровец присъединяване взеха управленията на туристическите комплекси в Банско, Пампорово и Боровец и от София, както и представители на локалната власт и бизнеса от община Самоков, оповестиха от министерството на туризма.

Бизнесът упорства още фокусът да бъде подложен и върху обстоятелството, че се съблюдават всички ограничения на сигурност. Ски спортовете са едни от най-сигурните и здравословните занимания, единственото скупчване на хора е допустимо единствено на лифтове, само че и там се взимат ограничения за съблюдаване на дистанцията, увериха участниците в полемиката. Подобна среща с представителите на всички съществени зимни курорти се провежда за пръв път от години и бизнесът благодари на министър Николова за желанието ѝ да работи близко с тях в търсене на решения за сезона.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР