Като цяло пазарът на криптовалути в момента преминава през фаза

...
Като цяло пазарът на криптовалути в момента преминава през фаза
Коментари Харесай

Две криптовалути, с които да превърнете $100 в $1,000

Като цяло пазарът на криптовалути сега минава през фаза на консолидация, воден от Биткойн (BTC), който през последните дни поредно поддържа равнища над зоната на поддръжка от $42,000.

Тъй като вложителите се ориентират в тези пазарни съмнения, те деликатно наблюдават активите, които демонстрират капацитет за забележителна възвръщаемост при положение на бичи тренд.

Преобладава упованието за бичи настроения, обусловено от фактори като идното халвинг събитие на Биткойн и възможното въвеждането на спот борсово търгуван фонд (ETF) за Етериум .

Същевременно пазарът на криптовалути включва разнообразни цифрови активи, които биха могли да предложат забележителна възвръщаемост за вложителите, влизащи на настоящите цени. В този подтекст бяха разпознати 2 криптовалути с капацитет да трансфорат инвестиция от $100 в $1,000.

Chainlink ( LINK )

Chainlink (LINK) се утвърди като основен детайл в бранша на децентрализираните финанси (DeFi), като дава децентрализирани пророчески услуги, които свързват смарт договорите с действителни данни. Надеждността и сигурността на децентрализираните оракули на Chainlink я нареждаха като жизненоважен съставен елемент в разнообразни блокчейн планове, което способства за непрекъснатото повишаване на цената на токена LINK.

През последните дни LINK претърпя незабравим скок, като тласна алткойн пазара към нови висоти и надмина Tron (TRX), с цел да стане 11-тата по величина криптовалута по пазарна капитализация.

Понастоящем Chainlink се стреми към нови ценови стадии, като за последваща цел е избрана границата от $20, подтиквана от обилни действия по веригата.

Данните на Santiment акцентират внезапното повишаване на спящите преди този момент портфейли, което води до най-високия скок на потребената възраст за Chainlink, възлизащ на 5.38 милиарда. Метриката Age Consumed се получава посредством умножаване на придвижването на монетите по броя на дните, през които тези монети са били неактивни. Този приток на LINK назад в обращение в мрежата изигра основна роля за неотдавнашния напредък.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР