Като стимул за междупланетни изследвания, Биткойн възнаграждение на стойност $1.7

...
Като стимул за междупланетни изследвания, Биткойн възнаграждение на стойност $1.7
Коментари Харесай

Биткойн: LunarCrush изпраща BTC възнаграждение на лунната повърхност

Като тласък за междупланетни проучвания, Биткойн заплащане на стойност $1.7 милиона ще бъде изпратена на Лунатa.

LunarCrush, компания, профилирана в обществената просветеност за криптовалутната екосистема, разгласи проекта си да изпрати на Луната 62 Биткойн (BTC) токена, чиято стойност все още на писане на публикацията е почти $1.76 милиона.

Възнаграждението, наречено, ще бъде налична единствено за първия човек, който доближи Луната и получи частния ключ за крипто портфейла, гравиран върху лунния роувър MAPP Outpost, който ще бъде изстрелян в космоса по-късно тази година.

LunarCrush си партнира с Lunar Outpost, анимационното студио Golden Wolf и компанията за принадлежности за Биткойн разработчици Hiro, с цел да финансира плана посредством продажба на NFT сбирка.


 


Крайната цел на плана е да въодушеви идващото потомство за междупланетни проучвания. Лунната задача е част от по-мащабни старания за вдъхновяване на нововъведенията и проучванията.

Възнаграждението ще бъде доставено посредством ракета на SpaceX през четвъртото тримесечие на тази година, само че точната дата към момента не е оповестена от съображения за сигурност.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР