Като скучни избори определи отминалия евровот анализаторът Арман Бабикян. Пред

...
Като скучни избори определи отминалия евровот анализаторът Арман Бабикян. Пред
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Чистка до корен е термин от ВОСР

Като скучни избори дефинира отминалия евровот анализаторът Арман Бабикян. Пред БНР той означи неналичието на креативен обсег на акциите на партиите.

Изключително слаба акция, изключително на социалистическата партия, сбъркана. Тя влезе в ролята на Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ, "Атака ", Марешки. Тръгна да лови проценти в тази тясна ниша и грешката се видя в изборната нощ. Декларативност без съответни оферти за политика, съобщи Бабикян.

Изводът по думите на анализатора е, че хората, които не гласоподават за ГЕРБ, са доста повече, само че в политиката това няма значение. Обществото сподели, че не вижда кой е алтернативата от тези, които "бяха препоръчани на тезгяха ". За това и 70% не са счели за нужно да дадат гласа си.

Бабикян разяснява и анонса на депутата Делян Пеевски, че ще се откаже от извоювания мандат в Екологичен потенциал, с цел да остане в България: "Ангажиментите на Пеевски са най-вече в България. Не знаем за негова интензивност в Брюксел. Поне във връзка с бизнеса му ".

Конспиративните теории битуват, тъй като хората не имат вяра на изборите. Хората виждат чувалите и цели махали, които са християндемократи, счита Арман Бабикян.

"Същността на тези партии, които ще влизат в европейските фамилии, е сменена. Виждате ли Пеевски като построен либералдемократ? Звучи комично. Има замяна освен на технологията, само че и на тези, които ще съставляват България в европейските фамилии ".

По мотив заканата на премиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов да направи "чистка до корен " в партийните организации в Плевен и Добрич поради слабото показване на изборите анализаторът сподели: "Всички комунистически партии вършат по този начин. Независимо дали се споделят Българска социалистическа партия или ГЕРБ. Чистка до корен е от времената на ВОСР. Диктатурите работят по този метод ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР