Като се връща обратно към годините на по-бавната кореспонденция, популярен

...
Като се връща обратно към годините на по-бавната кореспонденция, популярен
Коментари Харесай

Резервация в този ресторант само с пощенска картичка

Като се връща назад към годините на по-бавната преписка, известен ресторант в Съединени американски щати реши, че ще приема поръчки за резервации, изпратени единствено с пощенска картичка .

The Lost Kitchen в Мейн е заведение с плантация, който се гордее с интимна столова с 40 места. Въпреки дребното пространство, ресторантът получава 10 хиляди позвънявания през предходната година в интервала сред между май и декемвр и.

Уморен от заливане с телефонни позвънявания, основният готвач Ерин Френч взема решение да вкара нова процедура за резервации - единствено с изпращане на пощенска картичка, в която да бъдат включени име, адрес и информация за контакта.



Според новата политика на заведението поръчките за резервация към този момент би трябвало да бъдат изпратени по пощата - и получени сред 1 и 10 април. Но единствено тъй като сме отделили време да напишем пощенска картичка и да я пуснем, не ни подсигурява място.

От 11 април ресторантът ще избере случайни картички на инцидентен принцип , с цел да запълни свободните места по дати.



Ако картичката ни е определена, от The Lost Kitchen се ангажират да ни позвънят и да ни дадат опция да приключим резервацията си. Е, в случай че не ни позвънят, да се надяваме на шанс през идната година.

 Забранено за вегани
Забранено за вегани

Какво настрои основни готвачи във Англия против веганите
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР