Като се каже Казахстан, вероятно първата асоциация на повечето хора

...
Като се каже Казахстан, вероятно първата асоциация на повечето хора
Коментари Харесай

Борат ли? Вижте как живеят богатите в Казахстан!

Като се каже Казахстан, евентуално първата асоциация на множеството хора е Борат и селото от именитата комедия, написа tocka.com. Но в случай че се прегледат фотосите, които богатите поданици на страната качват във Facebook, обстановката в тази страна напълно не е такава, каквато мисли останалата част от света, изключително откакто е гледала кино лентата на Саша Барън Коен.



Богатите наследници в централноазиатската република могат да се похвалят със свръхлуксозни коли, дизайнерски дрехи и необикновен разкош във всекидневния си живот.



И макар че този завършек на света трудзно се асоциира с разкош, в книгата " The Silk Road " може да се види, че има и такива, които живеят в изобилно благосъстояние. Там се загатва по какъв начин един финансов консултант на локален олигарх купил на 4-годишния си внук вила за 53 милиона евро.



Привилигерованите единици обичат да се хвалят на страницата във Facebook " Rich Kazakh Kids ". Много от тях наподобяват като че ли нямат навършена възраст да получат шофьорска брошура, само че все пак непрекъснато театралничат зад кормилата на суперскъпи спортни коли. В страницата постоянно се появява 20-годишният Димаш Адилет, на който по този начин и не излиза наяве от кое място пе толкоз богат.



" Нищо не може да спре човек с вярно отношение да реализира задачите си. Нищо на света не може да помогне на човек с неправилно отношение, " ръси мъдрост той под фотографията, на която седи в поршето си.



Повечето богати наследници държат профилите си заключени, само че има и такива, които искрено се хвалят със своети име и благосъстояние. Една от тях е и Гулнара Каримова, фешън дизайнерка и щерка на узбекистанския деспот Ислам Каримов, която внезапно изчезна от публичния живот през 2014 година

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР