Като се има предвид, че наднорменото тегло засяга 40% от

...
Като се има предвид, че наднорменото тегло засяга 40% от
Коментари Харесай

Как да отслабнеш с диетата 16:8

Като се има поради, че наднорменото тегло визира 40% от популацията на нашата страна, сигурно някои от хората, които страдат от него, съблюдават този режим за намаляване.
Осемчасовата диета е диета за намаляване, отдадена на хората, които желаят да понижат телесното тегло. Основният му принцип е да се употребяват ястия в границите на строго избран времеви прозорец през целия ден. Освен това не е належащо да се броят калории, а продължителната приложимост, съгласно основателите му, освен въздейства върху загубата на ненужни килограми, само че и предотвратява цивилизационните болести. Може ли този метод за намаляване да бъде ефикасен и безвреден за здравето?
 Три съвета по какъв начин да отслабнете и да бъдете здравословни елементарно Три съвета по какъв начин да отслабнете и да бъдете здравословни елементарно
Има някои легенди за отслабването, до момента в който други неща са потвърдени обстоятелства. В тази публикация ще дадем три съвета за това по какъв начин да отслабнете и да...
Диета 8/16, защото този модел на хранене също действа под това име, е основан от Дейвид Зинченко и Питър Мур. Предполага се на първо място, че човешкото тяло би трябвало да употребява храна в строго избрани периоди през целия ден.
Прозорецът за хранене, през който тук е позволена потреблението на храна, е 8 часа. Останалите 16 часа са на гладно, през които можете да пиете единствено неутрални течности като вода или чай и кафе (без добавки).
Определянето на строго избрани часове на консумация на храна, съгласно основателите, би трябвало да повлияе позитивно на метаболизма, като по този метод улеснява намаляването на тежестта. Освен това би трябвало да подкрепя процесите на пречистване на храносмилателната система и тялото. Също по този начин се акцентира, че този модел - употребен в дълготраен проект - понижава риска от развиване на болести, като диабет или атеросклероза. Интересното е, че този способ не изисква човек за намаляване да брои калории и рестриктивен метод към качеството на употребяваните артикули.
Авторите на диетата обаче допускат, че храните, които се появяват в нея, би трябвало да бъдат пълноценни и техните количества рационални. Точните порции ястия обаче не са посочени. Контролът на количеството се основава основно на отбягване на преяждането по време на прозореца за хранене. Осемчасовото меню също по този начин разрешава потреблението на храни, които нормално са противопоказани по време на намаляване, като сладкиши, бързо хранене или други мощно модифицирани храни. 
 Може ли КАНЕЛАТА да ни помогне да отслабнем? Може ли КАНЕЛАТА да ни помогне да отслабнем?
Когато стане въпрос за намаляване, знаете ли, че има една съставна част, която лежи в кухнята, може да ви помогне? Да, приказваме за канела. Ка...
В допълнение, потреблението на от време на време недояждане, учредено на правилото 8/16, се смята за дейно средство за понижаване на телесното тегло, възстановяване на гликемичните параметри и равнищата на липидите.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР