Като пример той посочи имот в „Пампорово“, който е собственост

...
Като пример той посочи имот в „Пампорово“, който е собственост
Коментари Харесай

Новият шеф на „Български пощи“: Дружеството е бутано към фалит заради апетитни имоти

Като образец той уточни парцел в „ Пампорово “, който е благосъстоятелност на „ Български пощи “ и е предан чартърен.

„ Леглова база от към 80 индивида, заведение на първия етаж. Наемът, който заплаща компанията на страната през „ Български пощи “, в действителност се е 2 320 в сезона на месец за цялата постройка “, изясни Богдан Теофанидис.

По думите му сдружението употребява един и същи оценител към този момент 10 години.

„ Български пощи “ би трябвало да излязат на облага. Структурата е такава, че те имат извънредно огромна клонова база, имат извънредно доста експерти “, уточни като Той посочи, че всички участници на пазара биха се радвали сдружението „ Български пощи “ да се върне мощно и на куриерския пазар, където в действителност е растежът, където са парите, тъй като всеки печели от повече конкуренция “, сподели новият изпълнителен шеф.

„ Заплатите на чиновниците са изплатени на 70%, което се е наложило заради две аргументи. Първата е хакерската атака, визира и системите за пресмятане на и възнаграждение на заплати. Втората е тъй като, когато касовият модул пада, е доста мъчно за български пощи да имат доходи, тъй че да се разплаща със чиновниците “, изясни Богдан Теофанидис. Новият шеф обаче даде обещание, че разликата от 30% от заплатите на чиновниците ще бъде изплатена.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР