Като преглед на официалната световна премиера на концепта на 15

...
Като преглед на официалната световна премиера на концепта на 15
Коментари Харесай

Нов концептуален автомобил Lancia: първа снимка на интериора

Като обзор на формалната международна премиера на концепта на 15 април 2023 година, Лука Наполитано, основен изпълнителен шеф на марката Lancia, показа фотография на интериора. Дизайнът на концептуалното изследване има за цел да дефинира стила на моделите на Lancia през идващите 10 години.

„ Новият концептуален автомобил освен показва визията на Lancia за идващите 10 години, неговият интериор също по този начин показва полезностите, които ще вдъхновят нашите бъдещи модели коли - италианско качество, еклектика, въодушевена от разнообразни въздействия, атмосфера на всекидневна и традиция “, изяснява Лука Наполитано.

Lancia публично ще показа концептуалния автомобил като част от събитието „ Emozione Pu+Ra “ на 15 април 2023 година След първата фотография на екстериора, Лука Наполитано в този момент разкри фотография на интериора като спомагателен обзор на ориентираното към бъдещето изследване. Той демонстрира подробност от седалка и също по този начин загатва за новия дизайнерски език на марката.

Геометричните форми припомнят на емблематичните кресла на Cassina, италиански производител на първокласни мебели. Изборът на материали и цветове основава топло и привлекателно пространство, сравнимо с всекидневна. Използването на устойчиви материали е един от стълбовете на ренесанса на марката Lancia.

Десетгодишен проект планува Lancia да се трансформира в марката с най-голям % рециклирани материали в Stellantis Group. Целта е да се създават минимум 50 % от докосваемите повърхности на бъдещите модели транспортни средства от екологично чисти материали. Пример за това са покривалата на седалките, към този момент присъща линия на доста модели коли Lancia в предишното.

Дизайнерското изследване премисля употребяваната преди този момент тъкан с съвременен тип и форма. Калъфите са направени от 100 % естествени нишки в сертифициран развой с ниски излъчвания. Калъфите за седалки в охра за концептуалния автомобил Lancia се шият на ръка в Cassina.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР